Palace kan måtte unnvære angripere

Crystal Palace kan måtte klare seg uten tre av sine angrepsspillere når de gjester Anfield søndag ettermiddag.

Det dreier seg om trioen Connor Wickham, Dwight Gayle og Marouane Chamakh.

Wickham spilte for London-klubbens U21-lag på tirsdag, og uttalte etterpå til Croydon Advertiser at han sannsynligvis kunne spille mot Liverpool. Fullt så optimistisk synes ikke Palace-manager Alan Pardew å være på spissens vegne.

– Connor er ikke 100% i form, men han trener nå, noe også Marouane Chamakh gjør, uttalte Pardew under sin pressekonferanse i ettermiddag, ifølge Croydon Advertiser.

– Kampen på søndag kommer antagelig litt tidlig for begge disse to, la han til.

En spiller som Liverpool virkelig håper ikke spiller er Dwight Gayle. Han har nemlig hatt for vane å score mål mot Anfield-klubben. Pardew vil ta en vurdering når det gjelder Gayle i morgen, etter at 25-åringen fikk kjenning med en strekk i baksiden av låret på trening.

– Vi fikk et lite skremmeskudd med Dwight. Vi får se i morgen, uttaler Pardew.

Den gode nyheten for Palace-tilhengerne er at venstreback Pape Souare er blitt friskmeldt i tide til å spille mot Liverpool. Forsvarsspilleren gikk glipp av kampen mot Manchester United sist lørdag, og da var det tidligere Liverpool-spiller Martin Kelly som tok hans plass.

Manager Pardew bekreftet i dag at Souare er helt skadefri, og at han har trent denne uken og vil bli inkludert i troppen som reiser til Merseyside.

LES OGSÅ: Swarbrick dømmer Palace-matchen