Pardew gjør et par forandringer

Alan Pardew avslørte under sin pressekonferanse i dag at han gjør et par forandringer på sitt lag foran kampen mot Liverpool.

Pardew er opptatt av at hans lag ikke skal bli revet med av alt oppstusset rundt Steven Gerrards siste kamp på Anfield, og miste fokus på grunn av det.

- Jeg tror ikke noen kommer til å snakke om oss, uansett hva resultatet blir, sa Pardew til pressen i dag.

- Vi har ikke noe problem med det, for manuskriptet og agendaen er bestemt av Steven Gerrards utrolige karriere, og måten han opptrer på. Vi har absolutt ingen problemer med det, men vi ønsker selvsagt å vinne kampen. Jeg tror ikke det vil ødelegge dagen eller begivenheten, om jeg skal være ærlig.

- Det er viktig at vi viser respekt for Liverpool og deres fans, og det som er en spesiell begivenhet for dem.

- Dette blir en vanskelig kamp for oss, med den stemningen og atmosfæren som vil være rundt kampen. Vi må klare å håndtere det.

- Liverpool er et godt lag også. Jeg så deres kamp mot Chelsea, så vi respekterer det. Men når avspark tas vil vi legge alt dette til side, og fokusere på hvordan vi skal vinne.

- Jeg har bestemt meg for å gjøre et par forandringer på laget foran denne kampen, så det blir ikke det samme laget som mot Manchester United.