Pearce: - Liverpool føler seg slett ikke presset til å selge

James Pearce i Echo kommenterer spekulasjonene etter Aidy Wards krigserklæring mot LFC i London Evening Standard.

Pearce beskriver Ward sine uttalelser om Liverpool FC og Jamie Carragher som uprofesjonelle og uverdige, og betrakter dette som en krigserklæring mot Liverpool FC. Ordene faller altså bare 24 timer før Ward skal i møte med Brendan Rodgers og Ian Ayre om Sterlings fremtid.

Det hører med til historien at Ward overfor Sky Sports News skal ha benektet at han har kommet med uttalelsene som London Evening Standard har tillagt ham, og at han nå har satt advokat på saken.

- Jeg tror Jamie Carragher bare vi le av kommentarene. Han har fått slengt langt verre ting etter seg før! Jeg tviler på at Carra vil la seg involvere i en ordkrig med en type som Aidy Ward. Carragher sa bare det majoriteten av Liverpool-fans tenker når han kritiserte måten Ward håndterte kontraktforhandlingene på. Å få høre sannheten fra en Kop-legende såret tydeligvis agenten, som ikke akkurat har gjort sin klient noen tjeneste med sitt utbrudd, mener Pearce.

- Jeg tror ikke uttalelsene til Ward vil forandre noe. Det er alltid en vei tilbake. Suarez i 2013 er bevis på det. Dersom Liverpool FC lar Sterling gå, vil de helt klart foretrekke at han drar utenlands. Men jeg tror ikke at en klubb som Real Madrid vil ha ham. Han er ikke på det nivået.

- Jeg tror at Liverpools eiere heller vil beholde Sterling i to år til på £35,000 i uken enn å la ham slutte seg til en Premier League-rival i sommer. Liverpool vil fortsatt ha rett til et kompensasjonsbeløp om Sterling drar om to år. Jeg tror ikke det vil gå så langt, men Sterling vil bare få dra i sommer eller neste sommer om det er på Liverpools betingelser.

- Jeg tror fortsatt det er en sjanse for at Sterling blir i Liverpool i en sesong til. Eierne har gjort det klart at han ikke er til salgs. Sterling har to år igjen av sin nåværende kontrakt, og Liverpool føler seg slett ikke presset til å selge. De vil kun føle seg fristet om det kommer et bud rundt £45-£50M. Jeg blir overrasket om så skjer.

- Vi får se hva som skjer i sommer. Faktum er at Raheem Sterling i løpet av sesongen har latt seg friste av tilbud fra andre klubber. Dersom Manchester City virkelig er villige til å betale £50M for ham, ville jeg vært fristet til å takke ja. Sterling er god, men ikke uerstattelig. Om noen spør meg er han ikke verdt £50M. Jeg vil si rundt £30M.