Pennant klar for Wigan

Tidligere Liverpool-spiller Jermaine Pennant har skrevet under for Wigan Athletic, og blir dermed lagkamerat med Sheyi Ojo ut sesongen.

32 år gamle Pennant var Bosman-spiller etter å ha fullført sin kontrakt med FC Pune City i den indiske superligaen, og ble Malky Mackays tiende signering etter å ha trent en uke sammen med Wigan-troppen.

Pennant har skrevet under en korttidskontrakt ut sesongen med Wigan. Vingen har som kjent en fortid i Arsenal, Liverpool, Portsmouth og Stoke.

- Jermaine trenger ingen ytterligere presentasjon. Det han har oppnådd innen fotballen taler for seg selv. Han har massevis med rutine, og var ivrig etter å komme tilbake til engelsk fotball. Det var flere klubber som var interesserte i ham, så vi er henrykt over at han valgte oss, sier Wigan-manager Mackay til Championship-klubbens nettside.

- Han har trent med oss en uke, og har imponert. Han har vært et friskt pust i klubben, og bobler av entusiasme. Han fant seg umiddelbart til rette i spillergruppen, og jeg er sikker på at han blir en god tilvekst for oss.

- Den økonomiske biten ble vi enige om på to minutter. Han skriver ikke under for oss for pengenes skyld. Han tok det han ble tilbudt. Han ønsket bare en ny sjanse til å spille fotball, og vise folk at han fortsatt har det som skal til. Han spilte i India i fire måneder, og nå ønsket han bare å spille her til lands igjen.

- Det var en grunn til at Liverpool signerte ham. Han har også spilt for Birmingham og Stoke. Han har alltid godt humør. Jeg visste ingenting om ham på forhånd, men jeg er blitt imponert over den personen jeg har møtt, avslutter Mackay.

Pennant har fått trøye nummer 15 hos Wigan, og kan debutere mot Cardiff i kveld.