Programsamling

Vi har blitt kontaktet av en storsamler som vil gi bort samlingen av kampprogrammer til inntekt for veldedighet. Samlingen består av ca 2000 programmer fra 1965 til 2010.

Samleren skriver følgende:

«Jeg har en stor samling med Liverpool programmer fra 1965-2010, ca 2000 stk. Fra 1975-2000 har jeg med få unntak alle programmene både hjemme og borte, også i cup og vennskapskamper.

Mange av borteprogrammene i Europa er vanskelig å få tak i dag.

Jeg har kjøpt flesteparten av programmene fra Peter Crilly og Keith Stanton. Jeg skal nå flytte og har derfor ikke plass til samlingen. Hvis dere kan hjelpe meg med å komme i kontakt med et «et godt hjem for samlingen» vil jeg være svært takknemlig».

Etter samråd med samleren har vi blitt enige om at samlingen gis videre til en genuin samler mot en avtalt donasjon til en veldedighet i Liverpool.

Samlingen er uten tvil verdt flere titallstusen, hvis man tenker seg utlegg ved anskaffelse av hvert enkelt program. Det finnes også programmer i samlingen som er verdt noen små tusenlapper enkeltvis.

Likevel er det altså ikke pengene i seg selv som er viktigst her, men «et godt hjem» - samt at det altså gis en donasjon til veldedighet. Samlingen befinner seg på Østlandet og må hentes der.

De som har interesse for samlingen kan ta kontakt med [email protected] for mer info.