Prøvde å kjøpe Gerrard til tre klubber

José Mourinho sier at Steven Gerrard er en av hans «favorittfiender». Diego Costa ønsker å spille mot Liverpool, men ikke sikkert manageren gir ham lov.

Før kampen mot Chelsea på søndag gir José Mourinho uttrykk for sin beundring overfor Steven Gerrard, og han ser ikke bort i fra at han en gang vil møte Steven som konkurrerende manager.

«Steven Gerrard er uten tvil en av mine favorittfiender. Han er en som har gjort meg til en bedre manager. Å stoppe ham eller prøve å stoppe ham har vært veldig vanskelig. Jeg har vunnet, tapt og spilt uavgjort mot ham, enten han har vært midtbaneanker, en nummer 8, en nummer 10, en som har kommet inn fra vingen. Jeg synes det er trist at jeg ikke vil møte ham igjen.

«Jeg prøvde å hente ham til Chelsea, Inter og Real Madrid og han var alltid hos fienden. Jeg håper Stamford Bridge har den samme følelsen som jeg har. Vi trenger slik som han, det at han ikke kan spille mot Liverpool.

«Han har hatt en utrolig karriere, det er utrolig at han nektet å spille for andre store klubber og i andre store ligaer. Hvem vet, en dag møter jeg kanskje en Steven Gerrard som er manager for Liverpool.»

Oscar og Ramires er ute med skade og sykdom til søndagens kamp, mens Mourino ikke vil avsløre hvorvidt Diego Costa kommer tilbake fra skade.

«Han ønsker å spille. Jeg vil beskytte ham. La oss prøve å finne balansen med det å risikere og det at han gjerne vil spille.»