Prøver å spore opp 24 Hillsborough-helter

Politiet prøver å identifisere flere av de som prøvde å hjelpe de døende 15. april 1989.

Nye bilder av potensielle vitner fra Hillsborough-tragedien for 26 år siden, har nå blitt frigitt av politiet i Storbritannia. Bildene er av mennesker som hjalp noen av de som mistet livet denne tragiske dagen.

Håpet er at noen skal kunne gjenkjenne personene på bildene og varsle Operation Resolve, som jobber med etterforskningen, skriver Liverpool Echo.

Allerede har to personer blitt identifisert. I forrige uke ble det satt i gang en lignende aksjon etter 18 mennesker. Så langt har 11 av disse bitt identifisert.

Se bldene politet går ut med her. 

- Responsen til vår apell har vært fenomenal, og jeg er ekstremt takknemlig overfor publikum for deres støtte, spesielt de som har tatt kontakt med oss for å identifisere seg selv, en slektning eller en venn, sier Assistant Commissioner Jon Stoddard til Liverpool Echo.

- Det er viktig at vi klarer å spore opp disse potensielle vitnene, siden de kan hjelpe oss å svare på de mange spørsmålene familiene til de 96 døde har, sier han, og ber innstendig om at folk tar direkte kontakt, og ikke bruker sosiale medier eller kommentarfelt til å kommentere bildene .