Rekken uten tap ble brutt

Det ble en frustrende kamp for Liverpools U18-lag som tapte etter en rekke på 14 kamper uten tap.

Liverpools U18-lag gjestet i dag Newcastle borte på de hvite og svartes akademi. Liverpool var i strålende form, og hadde ikke tapt på 14 kamper. Den rekke skulle vise seg å bli avbrutt i dag.
 
Liverpool tok riktignok ledelsen, da Ovie Ejaria skjøt LFC i ledelsen. Men flere defensive feil var nok til å invitere Newcastle tilbake i kampen – og etter hvert tok geordiene ledelsen.
 
Newcastle vant 3-1.
 
Trener Critchley var svært skuffet etter kampen:
 
Dette var en skuffende dag for oss – og veldig frustrende ettersom vi skapte mange sjanser. Vi var bare ikke gode nok foran mål, uttalte han etter kampslutt.
 
– Ovie scoret et bra mål, men bare minutter etter gjorde vi en kostbar feil. I andre omgang hadde vi to gode sjanser, men vi tok ikke vare på dem, og slapp inn etter nok en feil.
 
– Spillerne gav alt de hadde, og jeg kan ikke si noe negativt om innsatsen de viste. 
 
Det var heldigvis noe positivt å ta med seg fra dagens kamp:
 
– Dhanda fikk 20 minutter etter skadeavbrekket og Brooks Lennon fikk sin første start for oss.
 
Laget fortjener stor honnør for den ubeseirede rekken. Nå må vi samle oss igjen å være klare til jul. Vi må reise oss og få til en ny god rekke.
 
Liverpool stilte med følgende mannskap: Kelleher, Lewis, Johnston, Masterson, Parker, Phillips, Alexander-Arnold, Brimmer, Lennon (T Gomes 62), Alves (Dhanda 70), Ejaria (Owens 45)