Risikerer å ikke få sett Liverpool i Europa

Bordeaux – Liverpool er satt opp på Eurosport Norge, men pr. i dag er det ikke klart om det vil komme bilder til norske skjermer. Det bekrefter Jan-Erik Aalbu i Discovery.

Kampene til Liverpool og Tottenham i første møte i gruppespillet i Europa League var ment å bli sendt på den nye kanalen Eurosport Norge.

Aftenposten skriver imidlertid at Eurosport Norge mangler fortsatt distribusjonsavtaler med flere selskaper, og som kan bety svarte skjermer for dem som vil se Liverpool i møtet med Bordeaux om en drøy uke.

- Jeg aner dessverre ikke når flere distribusjonsavtaler er på plass. Vi håper det ordner seg. Men seerne har et alternativ på nett, bruk D-play, bekrefter Jan-Erik Aalbu til NTB.

- Folk er vant til å betale for å se Premier League på TV 2s premiumkanaler. Hos oss får de (som har Eurosport Norge) kampene til Liverpool og Tottenham gratis, fortsetter Aalbu.

Aalbu sier at man er klare til å takle ventede reaksjoner på spesielt sosiale medier.

- Engelsk fotball er populært i Norge, Liverpool veldig populære. Ikke glem at 56.000 seere fant fram til kanalen da vi sendte England – Sveits tirsdag kveld.

Den nye kanalen skal ha en distribusjon på 50 prosent og blant annet GET har så langt ikke tilbud på kanalen.