Rodgers irritert på Sterlings agent

Brendan Rodgers er tydelig irritert på Raheem Sterlings agent, Aidy Ward, som han mener bruker managerens ros av Sterling som et pressmiddel i kontraktsforhandlingene.

Rodgers uttalte på et tidspunkt at Sterling er en «Europas beste unge spillere», og dette har Ward bevisst benyttet som et pressmiddel mot Liverpool i forhandlingene, for å presse frem en høyere lønn for sin klient.

- Jeg er skuffet over at min ærlige mening sagt på sparket i et intervju blir brukt mot oss. Men det overrasker meg ikke. Det er vår moderne verden, sukker Rodgers oppgitt til Liverpool Echo.

- Det er dette som skjer nå. Jeg vil alltid rose mine spillere når de gjør det bra. Jeg mener det gir dem oppmuntring på veien, og jeg vil ikke si noe annet til pressen enn det jeg sier til spillerne, fortsetter Liverpool-manageren.

- I fjor uttalte jeg på et tidspunkt at jeg ikke var sikker på om det fantes noen bedre ung spiller i Europa for øyeblikket. Alle stirret forundret på meg, men etterpå dro folk hver til sitt og begynte å undersøke dette. De analyserte alle unge spillere i Europa, og spesielt tenåringene, og det var nesten ingen som var bedre.

- Han var på det tidspunkt helt klart en av de beste, men jeg sa ikke at han var den aller beste i hele Europa. Jeg mener han er en av de beste. Men dersom de ønsker å gi meg skylden for dette, får de bare gjøre det.

- Jeg mener at Raheem fortsatt må utvikle seg mye som spiller, og at dette er det beste stedet for ham til å gjøre det. Det er ganske selvsagt at dette er et flott sted for ham, og han har sagt det til meg selv.