Rodgers mener han er rett mann

Brendan Rodgers sier at Liverpool presterer omtrent som forventet om dagen, men at ambisjonene strekker mye lenger enn femteplass og semifinaler.

- I mine øyne er det ingen bedre for jobben, svarte Brendan Rodgers da pressen i dag kommenterte at bl.a. Jürgen Klopp var blitt linket til stillingen som manager for Liverpool FC.

- For tre måneder siden var jeg et taktisk geni, med et lag som presterte, fortsatte Rodgers ironisk. – Nå har vi tapt noen viktige kamper og jeg er ikke lenger like god. Det er slik fotball er, folk vil alltid spekulere.

- Når du er i en klubb som Liverpool vil det alltid bli nevnt navn, det forteller hvilken stor klubb det er verden over. Uansett om jeg gjør det godt, dårlig eller sånn middels vil det være slik, det er ikke noe problem.

- Jeg har et sterkt samarbeid med eierne, de forstår at dette dreier seg om en prosess.

- Det var ikke slik at jeg tok over en maskin som hadde vunnet trofeer de ti foregående årene. Det er klart, men det er samtidig klart at vi ønsker å gjøre det bedre til neste sesong.

- Vi er nå på 5.plass i ligaen, vi har kommet til to semifinaler, og det er trolig der vi er for øyeblikket.

- Våre ambisjoner er større enn det, selvfølgelig er de det. Vi må planlegge fremover, noe som betyr å hente inn spillere til sommeren. Det er noe vi er godt i gang med.