Rodgers mener Liverpool skaper for lite

– Jeg synes ikke vi skaper nok i dag. Det er noe jeg må se nærmere på etter de fem første kampene. Det er for lett noen ganger å slå direkte mot Benteke, sier Rodgers etter tapet for Man Utd.

Det ble en ny nedtur for Brendan Rodgers, da Manchester United vant 3-1 mot Liverpool på Old Trafford lørdag kveld. Og Liverpool-manageren var langt fra fornøyd etter kampen.

– Jeg synes vi forsvarte oss godt i første omgang, uten at vi hadde for store problemer. De gangene vi ble skremt var det etter egne feil, sier Brendan Rodgers.

– Vi holdt ikke på ballen lenge nok til å skape sjanser. og ga fra oss ballen for enkelt.

Skuffet over målene

Manchester United tok ledelsen ved Blind etter et frispark i starten av andre omgang. Det mener Rodgers ikke skulle vært frispark.

– Jeg er skuffet over noen av målene. Jeg synes Clyne gjorde det bra i hele kampen, og jeg mener det ikke skulle vært frispark på Ashley Cole, sier Rodgers, som også stiller seg noe tvilende til straffesparket der Joe Gomez felte Herrera. Herrera økte til 2-0 fra krittmerke selv.  

 – Vi kommer tilbake med et fantastisk mål, og plutselig var vi frampå og skapte sjanser. Men så får vi et skuffende mål mot oss som dreper kampen. Jeg er skuffet over resultatet, og vi må være bedre teknisk enn vi er i dag.

Må bli mer kreative

– Jeg synes ikke vi skaper nok i dag. Det er noe jeg må se nærmere på etter de fem første kampene. Det er for lett noen ganger å slå direkte mot Benteke. Vi må skape sjanser. Vi har en gruppe som jobber hardt og er flinke til å ta beskjeder, men vi må bli bedre teknisk, innrømmer Rodgers. 

– Det er mye innsats, men vi må være bedre med ballen. 

 

– Vi har ikke skapt så mye som jeg skulle ønske. Vi må finne måter å være mer kreative på, slik som vi har vært de siste sesongene og være bedre med ballen. Vi vet vi kan spille bedre, men vi har en hard jobb foran oss, sier Rodgers på kveldens pressekonferanse på Old Trafford. 

 

– Jeg har sittet her etter å ha vunnet 3-0 og nå etter å ha tapt 3-1, og man føler seg ikke så bra etter et slikt tap, sier han.