Rodgers oppmuntret av ungguttene

Til tross for en sen utligning synes Brendan Rodgers at 1-1 i Bordeaux ga grunn til å være mer fornøyd og oppmuntret enn å være skuffet.

- Det er klart at du er skuffet (over å få en sen utligning mot deg), men jeg er mer fornøyd og oppmuntret over det vi presterte, forklarte Rodgers til pressen etter et poeng i Liverpools første kamp i gruppe B i Europa League.

- Vi hadde så mange unge spillere i laget, sa manageren etter at gjennomsnittsalderen var 21,7 år i det øyeblikk Kolo Toure måtte bytte ut og Pedro Chirivella kom inn. – Noen av disse spilte sin første kamp, det var veldig oppløftende.

- Å spille borte i Europa er alltid vanskelig, men med den manglende erfaringen vi hadde er jeg glad for det vi presterte.

- Det var skuffende å slippe inn et mål, spissen fikk for mange berøringer inne i boksen og så var de litt heldige da Emre skled, men hvis du ikke kan vinne er det viktig å få et poeng. Det var det minste vi fortjente.

- Jeg var så stolt av dem i kveld, fortsatte manageren om sine unggutter, hvor i tillegg til Chirivella også Cameron Brannagan fikk sin debut. – Jeg vil alltid gi unge spillere en sjanse dersom de har den riktige personligheten.

- Mange av våre spillere er ute på lån, og det er en avveining om du skal gjøre det eller ha dem her, men Jordan Rossiter og unge Pedro fikk stadig bedre kontroll utover i kampen.

- Jordan ble byttet ut med krampe og Cameron kom inn og gikk fint inn i posisjonen.

- Hvis du tar disse to og ser på Jordon Ibe som er bare 19 og Joe Gomez som er 18, da er det til stor oppmuntring for andre unge spillere og supporterne.