Rodgers sitter trygt inntil videre

Liverpool FC insisterer på at Brendan Rodgers sin jobb ikke er i umiddelbar fare. Nå skal sesongen evalueres.

Etter Liverpools katastrofale sesongavslutning har det vært krisestemning, og mange forventer at mannen som ble årets manager i Premier League for 12 måneder siden nå kommer til å miste jobben.

 

Lokale journalister som Chris Bascombe, James Pearce og Paul Joyce melder i kveld at Brendan sin jobb ikke er i umiddelbar fare.

 

Rodgers er bare 12 måneder inn i fireårskontrakten han skrev i fjor sommer, og vil få muligheten til å overbevise FSG om at han er den riktige mannen for jobben.

 

Mye vil bli avgjort etter evalueringen av sesongen, som vil ledes av FSG-president Mike Gordon. Brendan Rodgers vil måtte svare på ukomfortable spørsmål, etter at Liverpool kun tok 8 av 27 mulige poeng mot slutten av sesongen.

 

En lignende gjennomgang førte til at Kenny Dalglish mistet jobben for tre år siden, og det gjenstår å se om Rodgers lider samme skjebne.

 

Pearce skriver at mesteparten av Liverpool-troppen dro til Dubai i dag som en planlagt avskjed for Steven Gerrard. Rodgers hadde aldri planer om å bli med på denne turen, og er igjen på Merseyside. I morgen kveld skal han på League Managers Association sin middag i London.