Rodgers takker alle i klubben

I en pressemelding sier Brendan Rodgers at han er utrolig skuffet over å måtte forlate Liverpool FC, men ønsker alle i klubben lykke til videre.

Brendan Rodgers har gjennom managerforeningen (League Managers Association) kommet med følgende pressemelding:

«Jeg er selvsagt utrolig skuffet over å måtte forlate Liverpool Football Club. Det har vært både en ære og et privilegium å lede en av fotballens største klubber de tre siste årene.

Jeg har jobbet hver eneste dag for å representere klubben etter beste evne, og for å utvikle både individuelle spillere og et lag som de strålende tilhengerne kan være stolte av. Det har vært noen veldig minneverdige øyeblikk i løpet av min tid i Liverpool, og jeg ønsker å takke alle spillerne for alt det harde arbeidet og den store innsatsen de har lagt ned. Den nåværende troppen er en tropp i endring, men det er noen store talenter der som viser et sterkt samhold. Jeg forventer at de vil fortsette å vokse og utvikle seg de kommende ukene, og jeg ønsker dem og min arvtager lykke til med tanke på resten av sesongen.

Liverpool har en strålende fotballarv, og jeg har stor respekt og beundring for historien, tradisjonene og verdiene som gjør byen og klubben så eksepsjonell. I tillegg til mine spillere, ønsker jeg å takke alle som har noe med klubben å gjøre; Fenway Sports Group, Liverpool-direktørene, og spesielt Ian Ayre, min trenerstab, og staben i resten av klubben, og selvsagt de utrolige Liverpool-tilhengerne for deres kontinuerlige støtte, lidenskap og dedikasjon, som har bidratt til at min tid i klubben har vært så spesiell.

Til slutt vil jeg spesielt få nevne John W. Henry, Tom Werner og Mike Gordon. De ga meg en stor mulighet, og selv om vi nå ikke lenger skal jobbe sammen er jeg sikker på at vårt gode forhold og vårt vennskap vil fortsette også i fremtiden.»

LES OGSÅ: SØNDERKNUST RODGERS