Ros til Canos og fornøyd Kent

Manager Marinus Dijkhuizen hos Brentford har berømmet starten som Sergi Canos har hatt på utlån hos dem, mens Ryan Kent trives hos Coventry.

Sergi Canos og Ryan Kent var den store beholdningen blant Liverpools mange utlånsspillere i Football League denne helgen, hvor Canos hadde en assist som innbytter for Brentford og Kent dominerte i sin første start for Coventry City.

Canos ga Brentford et løft

- Sergi har gitt oss mye kvalitet. Noen ganger er det vanskelig for innbyttere å komme inn i kampens intensitet, derfor var jeg litt overrasket over hvor bra han umiddelbart gjorde det, summerte Dijkhuizen opp etter at Brentford hadde snudd 0-1 til 2-1 mot Preston etter at Sergi Canos ble byttet inn.

- Han ga imidlertid laget et løft. Han hadde også ti gode minutter mot Leeds.

- Teknisk er han veldig godt skolert, men han kommer fra U21 fotball og er ikke vant til dette nivået. Jeg tror det er fornuftig å bringe ham gradvis inn hvis det er mulig.

Kent med første kamp fra start

- Vår fart og angrepsspill var til tider fryktinngydende i dag og det er synd vi ikke var mer kliniske da vi kunne ha scoret mange flere mål, uttalte Ryan Kent til Coventry Telegraph etter 1-0 seier hjemme mot Chesterfield.

- Det var en stor erfaring for meg og jeg synes fansen var utmerket, fortsatte 18-åringen som spilte i en «10’er rolle» bak spissen.

- Stemningen her driver deg fremover og det var herlig å få en seier på min hjemmedebut.