Roser Coutinho opp i skyene

Brendan Rodgers roser Philippe Coutinho opp i skyene etter det vakre vinnermålet mot Manchester City. Brasilianerens tredje praktscoring på bare noen få uker.

- Det å score på Joe Hart, som jeg regner som en ekstremt god keeper, fra den vinkelen og med den kraften var et utrolig skudd, sier Brendan Rodgers om vinnermålet til Philippe Coutinho.

- Jordan Hendersons skudd var også fenomenalt.

- Philippe har virkelig begynt å finne veien til nettmaskene etter at han skrev under den nye kontrakten. Det er en fryd å se ham i aksjon. Han er en gutt med en lysende fremtid innen fotballen, i en alder av 22 år.

- Folk glemmer at han kom til oss som 20-åring. Han utvikler seg fortsatt, og venner seg fortsatt til et nytt land. Han er en sensasjonelt god fotballspiller, og nå har han begynt å score mål som gjenspeiler den kvaliteten han besitter.

- Jeg mener han er en stjerne i Premier League allerede, men han kan fortsatt bli bedre. Han er en ung spiller under utvikling. Han har lagkameratenes tillit, og han spiller i en fotballklubb hvor han blir beundret og elsket. Derfor skrev han også under den nye kontrakten.

- Han spiller for et lag som ønsker å spille teknisk god fotball. Han er veldig ydmyk, og har et sterkt ønske om å bli bedre. Han ønsker å trene hver eneste dag, og ønsker å gjøre ekstra arbeid.

- Det er en fornøyelse og en glede å jobbe med ham. Vi hentet ham hit for et par år siden, og han må være verdt skremmende mye på transfermarkedet nå. Men han kan som sagt fortsatt bli bedre.

- Han er en spiller som alltid har levert målgivende pasninger og slått gjennombruddspasninger i hele sin karriere. Han har alltid spilt for og jobbet for sine lagkamerater. Han er en veldig uegoistisk spiller. En veldig ydmyk ung kar, som alltid vil skape noe for andre. Men vi har oppmuntret ham til å skyte mer, og han har jobbet med dette på treningsfeltet også.

- Han har en utrolig kroppsbeherskelse og gode bevegelser like utenfor straffefeltet. Han trenger ikke mange ballberøringer for å få ballen under kontroll, legge den til rette og skyte.

- Den siste tiden har vi sett at han har blitt veldig dyktig til å finne rom. Hans teknikk er på et veldig, veldig høyt nivå, så han kommer til å score flere mål.

- Han kommer seg nå inn i områder hvor han kan fyre løs. Dere så scoringen. Han gjorde noe lignende mot Bolton, og også andre ganger. Dette har nå blitt en suksessoppskrift for ham, og vi kommer selvsagt til å oppmuntre ham til å skyte enda mer.

(Videoer: TV2)