Rossiter føler han må overbevise på nytt

– Selv om jeg var på landslagssamling ville jeg bare hjem og starte arbeidet, sier Jordan Rossiter om nyheten om at han hadde fått ny sjef.

Jordan Rossiter ble satset på av Brendan Rodgers, og har startet begge Europa League-kampene til nå i sesongen, i tillegg til at han kom inn fra benken mot Arsenal.

Nå må 18-åringen på nytt overbevise lagets nye manager om at han er god nok for Liverpools førstelag. Den lokale gutten har likevel tro på at han skal få sjansen til å overbevise også Jürgen Klopp om at han er en mann å satse på.  

– Brendan Rodgers var veldig bra for meg. Han ga meg sjanser, og tok meg over til Melwood. Jeg er sikker på at Jürgen Klopp også kommer til å være bra for meg. Jeg vet at han har gitt unge spillere en sjanse, sier Rossiter til Liverpoolfc.com.

Rossiter var selv på samling med Engalnd U19 da nyheten om Klopp ble kjent.

– Selv om jeg var på landslagsoppdrag, ville jeg komme meg hjem og starte arbeidet med Liverpool igjen, for å være ærlig.

– Jeg vet at jeg trenger å vise for ham i trening at jeg kan forbedre meg, bli en bedre spiller, og forhåpentligvis liker han meg, sier Rossiter.

Unggutten fikk dessverre ikke noen optimal start med sin nye manager, da han fikk en strekk i låret under landslagsoppdraget. Dermed var han ikke med i troppen mot Tottenham.

LES OGSÅ: Liverpool irritert på landslagsledelsen