Sakho kåret til månedens spiller

Mamadou Sakho er blitt kåret til Standard Chartered Player of the Month for oktober.

Franskmannen startet fem av Liverpools sju kamper i oktober, og spilte stabilt godt hele måneden. Dessverre ble han skadet nå i november, og er for tiden inne i en rehabiliteringsperiode etter kneskaden han fikk mot Crystal Palace.



– Jeg er veldig glad, og må takke fansen og spillerne, for hadde jeg vært alene på banen kunne jeg ikke utrettet noe. Takk til alle som jobber rundt meg, min fysioterapeut og min kone, som hjelper meg til å spille bra. Takk til min mor som ber for meg hver dag. Takk til alle sammen, sier Sakho til Liverpoolfc.com.

– Min beskjed er at jeg er veldig lykkelig. Takk til alle som stemte på meg. Jeg har sagt det tidligere, men denne sesongen vil jeg forsøke å vise frem den virkelige Sakho.

– Jeg mener jeg har fått vist meg frem litt, men jeg håper for fansen at dere ikke har sett det beste ennå. Jeg vil prøve å holde meg på dette nivået, og jobbe hardt for å spille bedre, for alle kan bli bedre. Jeg vil forsøke å gjøre mitt beste igjen.

Skuffet over skaden

– Jeg er veldig skuffet over skaden, for jeg ønsker å yte 100% hele tiden for laget og manageren.

– Men slik er livet. Noen ganger må du akseptere det Gud har bestemt seg for med deg. Jeg er avslappet og jobber hardt for å komme raskt tilbake, og bli klar til spill for laget igjen. Det er det eneste jeg tenker på nå.