Sakho og LFC på plass i Australia

Liverpool har allerede ankommet Australia hvor de vil spille to kamper over de nærmeste dagene. Målscorer Mamadou Sakho godt fornøyd etter 4-0 i Thailand.

Troppen til Liverpool satte seg nesten umiddelbart på flyet etter å ha spilt mot Thai All Stars i går, og etter åtte timer i lufta var de på plass i Australia for å spille kamper førstkommende fredag og mandag 20.juli.

22 spillere fikk 45 minutter hver da de røde vant 4-0 og den generelle oppfatningen synes å være at en var godt fornøyd med gjennomføringen av kampen som i 2.omgang ble spilt i et kraftig regnvær. Det gjaldt også for Mamadou Sakho, som headet inn 2-0 etter en corner like før pause.

Les også: – Divock var strålende

- Det var en bra seier for laget, bekreftet Sakho til Liverpoolfc.com etter kampen. – Vi fikk en skikkelig gjennomkjøring og jeg synes laget gjorde det meget bra.

- Jeg er glad for å ha scoret, men det viktigste for meg er likevel å gi hundre prosent for laget. Slik er det imidlertid for alle spillerne og jeg synes det tyder godt med tanke på fremtiden.

Se video: Målene fra kampen i Thailand

- Jeg håper vi nå kan fortsette det det gode arbeidet vi har gjort så langt under pre-season og få et lignende resultat i den neste kampen.