Sakho skal testes

Mamadou Sakho vil gjennomgå en test i dag, for å finne om franskmannen er i stand til å spille mot Besiktas. Steven Gerrard regnes som uaktuell til kampen på Ataturk.

Det er svært tvilsomt om Mamadou Sakho blir friskmeldt i tide til å spille bortekampen mot Besiktas i morgen kveld, ifølge Liverpool Echo. Lokalavisen skriver også at det er så godt som sikkert at Steven Gerrard ikke kan spille kampen på Atatürk Stadium.

Sakho sto over søndagens 2-0 seier i Southampton grunnet en hofteskade, og dersom franskmannen ikke blir friskmeldt vil Brendan Rodgers trolig fortsette med Dejan Lovren i trebacksrekka. Alternativet til Lovren vil være Glen Johnson.

Når det gjelder Steven Gerrard, så har han ikke spilt kamp siden han haltet av banen med en hamstringskade i andre omgang av 3-2 seieren over Tottenham for to uker siden. 34-åringen har fått intensiv behandling på Melwood, og vil mest sannsynlig ikke være aktuell for spill igjen før til søndagens kamp mot Manchester City.

Lazar Markovic spiller defnitivt ikke mot Besiktas. Han soner den andre kampen av en karantene på fire matcher i europacupene.