Sakho vil ha en scan i morgen

Mamadou Sakho vil bli grundig undersøkt på mandag, for å finne ut hvor alvorlig kneskaden hans er.

Franskmannen skadet sitt høyre kne, da han landet forkjært etter en hodeduell med Yannick Bolasie, en drøy halvtime ut i ettermiddagens kamp på Anfield.

Det så ut som Sakho måtte gi seg umiddelbart, og Liverpool gjorde klar Dejan Lovren, som var klar til å komme inn da franskmannen haltet av banen. Men så ombestemte Sakho seg, og valgte å komme utpå banen igjen. Men fem minutter senere måtte han kaste inn håndkledet.

Sakho forlot Anfield på krykker, og hadde kneet i en skinne. Liverpool Echo melder at franskmannen fortalte journalister at han var usikker på hvor alvorlig skaden var.

Etter kampen bekreftet Liverpool-manager Jürgen Klopp at 25-åringen vil bli undersøkt i morgen kveld, hvor det blant annet vil bli foretatt en scan av kneet.

– Jeg vet ikke hvor ille det er. Det var synd han ikke var i stand til å spille videre. Nå må vi vente på undersøkelsen i morgen kveld, for det må gå litt tid før det tas en scan, forklarte Klopp.

– Jeg ønsker ikke å spekulere, men vi håper selvsagt at det ikke er så alt for alvorlig. Dette var det verste som skjedde i kampen. Jeg ville heller tapt 4-1 enn å miste ham. Nå må vi bare vente og se.

Liverpool har allerede mistet to spillere, Joe Gomez og Danny Ings, på grunn av korsbåndskader denne sesongen, mens Daniel Sturridge og Jon Flanagan også er ute på grunn av kneproblemer. Nå krysser Klopp fingrene for at Sakhos skade ikke er like alvorlig som skadene til Gomez og Ings. Men han erkjenner at det så alvorlig ut.