Sammenligner Coutinho med Götze

Jamie Redknapp mener lørdagens kamp var det perfekte svaret på om Philippe Coutinho vil passe inn i Klopps «gegenpressing».

Philippe Coutinho har virket ute av form etter de første kampene denne sesongen, og hadde spilt 710 minutter uten scoring etter målet mot Stoke i serieåpningen. Men lørdag slo han perfekt tilbake med to scoringer, da Chelsea ble overkjørt på Stamford Bridge.

Jamie Redknapp skriver i sin spalte i Daily Mail at folk hadde begynt å stille spørsmål ved om Coutinho ville passe inn i Jürgen Klopps press-filosofi.

«Hans forestilling mot Chelsea var et perfekt svar. Uansett hvor mye du ønsker at laget skal presse, trenger du likevel spillere med kvaliteten til å påvirke kampen,» skriver Redknapp.  

«Folk snakker om at Klopp gjenskaper sin Borussia Dortmund-stil i Liverpool, men det vil aldri bli akkurat det samme. Han utviklet noen store stjerner i Tyskland, men han hadde en god blanding. Noen spillere presset hardt mens andre var mer opptatt av sluttproduktet.»

«Jeg kan ikke huske at Mario Götze måtte gjøre så mye av jagingen i Dortmund. Han fikk lov til å gjøre det han gjorde best - å score mål og spille målgivende pasninger», skriver Redknapp, og skriver det ikke er noen grunn til at Coutino ikke skal ha samme rolle i Liverpool-laget.  

LES OGSÅ: – Jeg elsker denne spilleren