Selger flest drakter i London

Sports Direct selger flere Liverpool-drakter i London, Dublin og Bristol enn de gjør i Liverpool. Det viser sportsutstyrskjedens statistikk over trøyesalg for 2014.

Det er Daily Mail som gjengir statistikken som viser at over halvparten av alle Liverpool-drakter solgt av Sports Direct, 50,07%, blir solgt i London. Dublin er byen hvor det selges nest flest Liverpool-drakter, med 9,18%. Noe overraskende selges sportsutstyrskjeden også flere Liverpool-drakter i Bristol (7,09%) enn i Liverpool (6,40%). I Belfast selges det like manger drakter som i Liverpool.

Overraskende der det også at 4,87% av Liverpool-draktene selges i Manchester. På de neste plassene følger Norwich (4,87%), Lincoln (4,17%), Newcastle (4,17%) og Northampton (2,87%).

Til sammenligning selger Sports Direct 4,55% av Manchester United-draktene i Liverpool.

Når man leser disse tallene må man selvsagt ta med i betraktningen at Sports Direct har knallhard konkurranse fra Liverpool FC sine tre butikker i Liverpool, og de fleste lokale og tilreisende Liverpool-fans velger nok å kjøpe sine drakter direkte fra klubben.