Sendes ikke direkte i Norge

Morgendagens kamp mot Aston Villa sendes ikke på TV2 Sport Premium. Her er en oversikt over hvilke utenlandske kanaler som sender. Vi vil følge kampen på liverpool.no.

Liverpool er litt bortskjemt med å bli mye vist på norske TV-kanaler, men det er uansett like frustrerende hver gang det ikke skjer. Med reglene fra England om lørdagskampen kl. 16.00, kan TV2 bare velge én direktesendt kamp fra dette klokkeslettet fra hovedrunden i England.

 

Denne gang har de valgt Queens Park Rangers mot Manchester United, men den som klarer å stenge omverden ute og vente til kl. 20.30 kan da se kampen i opptak på TV2 Sport Premium 2.

 

Mange vil nok velge stream for kampen. Supporterklubben kan ikke anbefale streamer, men ut fra erfaring dukker slike opp de gangene Liverpool ikke sendes på TV her hjemme.

 

Det er flere utenlandske kanaler som har valgt kampen som sin hovedkamp. Her er en liste:

 

6’eren (Danmark)

Stöd 2 Sport 3 (Island)

beIN Sports Mena 4HD (Midtøsten og Nord-Afrika)

Digi Sport 1 (Slovakia)

GO Sports 5

Sport 2 (Israel)

SportKlub 6 (Kroatia)

SportsMax 2 (Karibien)

SuperSports 3HD (Kosovo)

SuperSport 5 (Sør-Afrika)

Telenet Sporting HD2 (Belgia)

Astro SuperSport (Malaysia)

CTH Stadium 2HD (Thailand)

mio Stadium 104HD

NBC Sports Live Extra (USA)

PremierLeaguePass (New Zealand)

SportsNet World (Canada)
 

Vi får stadig spørsmål om LFCTV sender kampen. LFCTV har ikke rettigheter til å sende noen Premier League-kamper direkte. De kan derimot legge ut høydepunktene etter midnatt. 

 

Selv om kampen ikke sendes på norsk TV, vil vi som vanlig følge hvert spark her på liverpool.no, minutt for minutt. eller abonner på vår SMS-tjeneste og få lagoppstilling, mål, pause og sluttrapport direkte til din telefon.

 

Send LFC LIVE START til 2077. Prisen er 3 kroner per melding. Du kan når som helst stoppe tjenesten med å sende LFC LIVE STOPP til 2077. Her er mer informasjon om vår SMS-tjeneste.