Sendt opp på tribunen åtte ganger!

Frittalende, emosjonell og hissig. 58 000 euro i bøter og sendt opp på tribunen hele åtte ganger er fasiten fra Jürgen Klopps fartstid i Bundesliga.

Dersom Jürgen Klopp blir presentert som Liverpool-manager før helgen, slik et samlet britisk pressekorps spår, vil Liverpool trolig få sin mest fritt-talende manager siden Bill Shankly. Bob Paisley, Joe Fagan, Kenny Dalglish og Roy Evans var alle menn av få ord. Graeme Souness var en hissigpropp, men ikke i samme klasse som Klopp. Gerard Houllier, Rafael Benitez, Roy Hodgson og Brendan Rodgers var alle gentlemen, selv om Rafa hadde sine «rants» og sin berømte facts-tale.

Med Klopp kan The Kop få oppleve sin mest emosjonelle manager noensinne. I mars 2014 ble han sendt på tribunen for åttende gang i sin manager-karriere, etter å ha vært spydig mot dommeren ved flere anledninger under Borussia Dortmunds kamp mot Borussia Mönchengladbach.

Til sammen sanket tyskeren bøter til en total sum av 58 000 euro i løpet av sine år som manager i Bundesliga. For Klopp er ikke en mann som tar lett på svake dommeravgjørelser. En gang dyttet han skjermen på skjermluen sin opp i ansiktet på en dommer. En annen gang skrek han «din idiot» til dommeren. Men trass i alle bøtene og forvisningene til tribunen har han aldri blitt suspendert av det tyske fotballforbundet. I Champions League ble han imidlertid en gang utestengt i to kamper for å ha røket i tottene på en fjerdedommer.

Der Brendan Rodgers sto på sidelinjen med et sten-ansikt, eller rolig noterte på en lapp sittende på benken, kan Liverpool-fansen nå få oppleve en helt annen hverdag, med en manager som ved hjelp av et utagerende kropps-språk, sine mange røpende ansiktsuttrykk og følelsesladede utrop vil ta dem med på en emosjonell berg- og dalbane.

LES OGSÅ: - KANSKJE VERDENS BESTE INSPIRATOR