Ser for seg en fremtid i Liverpool

Han har ikke fått spille en eneste førstelagskamp, men Danny Ward var aldri i tvil om at han skulle skrive under en ny langtidskontrakt med Liverpool.

Tirsdag skrev Danny Ward under en ny langtidskontrakt med Liverpool.

- Jeg er glad for at kontrakten endelig er ordnet. Det var stort for meg å skrive under en ny langtidskontrakt på dette stadiet av min kariere. Forhåpentligvis gir dette meg et løft, sier 22-åringen til Liverpoolfc.com.

- Jeg føler jeg har utviklet meg mye i Liverpool i løpet av de siste årene. Dette er selvsagt en stor kubb, og at jeg får en ny kontrakt betyr at klubben ønsker å beholde meg, noe som betyr mye for meg. Forhåpentligvis kan jeg fortsette den positive utviklingen, legger keeperen til.

Ward har fortsatt ikke spilt førstelagskamp for Liverpool, men satt på benken for førstelaget hele 23 ganger i løpet av 2014/15-sesongen.

Han fikk også fem kamper på utlån hos Morecambe i League Two på tampen av sesongen.

I landslagstroppen

Wrexham-gutten kom også med i Wales sin landslagstropp til EM-kvalifiseringskampen mot Belgia, hvor han var ubenyttet reserve.

- Det har vært fantastisk å være i førstelagstroppen så lenge. Jeg tror virkelig jeg hadde nytte av låneoppholdet i Morecambe. Det fikk fart på utviklingen min igjen. Jeg anser sist sesong som en suksess på det personlige plan.

- Jeg har også følt meg veldig velkommen i landslagstroppen. Stemningen er god der for øyeblikket, og forhåpentligvis kan vi skrive historie og ta oss til EM.

Saken fortsetter under bildet

Liker konkurranse

Brendan Rodgers har allerede hentet inn Adam Bogdan som erstatter for Brad Jones, men Ward ser ikke mørkt på konkurransen fra Bogdan og Simon Mignolet.

- Konkurranse bidrar bare til å utvikle deg som keeper. Vi målvaktene tilbringer mye tid sammen, og trener for oss selv hver eneste dag. Vi kjemper mot hverandre for å være best på trening. Vi håper alle å bli lagt merke til av trenerne, og ikke minst manageren.

- Jeg hilser konkurransen velkommen. Foran neste sesong vil jeg ha en prat med klubben, og se om jeg kan bli lånt ut igjen, slik at jeg får spille noen kamper. Det er viktig for utviklingen min for øyeblikket.

- På lang sikt er det vanskelig å si hva som vil skje. Jeg skal jobbe hardt videre, og det store målet er selvsagt å spille for førstelaget. Jeg vet jeg er langt unna nå, men forhåpentligvis klarer jeg det.