Shaw og Rojo trolig tilbake i United-troppen

Manchester United-forsvarerne Luke Shaw (bildet) og Marcos Rojo er ikke i stand til å starte mot Liverpool søndag ettermiddag, ifølge manageren, men får sannsynligvis en plass på benken.

Dermed tyder mye på at forsvarsrekka kommer til å likne den som holdt nullen da Manchester United knuste Tottenham i forrige serierunde. Daley Blind bekledde venstrebacken, Antonio Valencia spilte på motsatt side, mens Chris Smalling og Phil Jones utgjorde midtforsvaret foran keeper David de Gea.

Les også: – Presset er på Liverpool

Shaw og Rojo, som begge har slitt med småskader etter FA-cupexiten mot Arsenal, kan fylle venstresiden i forsvaret, men varmer trolig benken fra start på Anfield. Det sa Louis van Gaal til MUTV, skriver klubben på sin Twitter-konto i dag.


STORSEIER: United responderte på FA-cuputslaget for Arsenal med 3–0 over Tottenham. (Video: TV 2)

Fra før er Robin van Persie utilgjengelig når Liverpool står på motsatt banehalvdel i helga. Nederlenderen scoret Salford-lagets tredje da de vant over rivalene fra Merseyside i desember, men holdes ute av spill på grunn av en ankelskade.

Les også: Få spissalternativer for van Gaal

I tillegg må van Gaal overse Jonny Evans i laguttaket. Stopperen er som kjent suspendert etter spytteepisoden med Papiss Cissé i Newcastle tidligere denne måneden.