Sju spillere ute for Liverpool

Brendan Rodgers må klare seg uten hele sju av spillerne i sin førstelagsstall på Stadium of Light i morgen. Få skader hos Sunderland.

Liverpool har seks førstelagsspillere på skadelisten, som er uaktuelle til kampen i morgen: Adam Lallana (lår), Joe Allen (kne), Glen Johnson (lår), Jon Flanagan (kne), Brad Jones (lår), Daniel Sturridge (lår).

I tillegg er Kolo Toure uaktuell, da han forbereder seg til Afrikamesterskapet med Elfenbenskystens landslag.

Hos hjemmelaget Sunderland ser det noe lysere ut på skadefronten. Patrick van Aanholt har trent uten problemer etter at han returnerte med scoring i 1-0 seieren over Leeds i FA-cupen forrige helg. Anthony Reveillere kan også være tilbake i troppen til morgendagens kamp. Gus Poyet må imidlertid unnvære midtbanespilleren Jack Rodwell.

- Det blir vanskelig for Jack å rekke kampen, men Anthony har en sjanse. Storparten av troppen kan trene sammen foran denne kampen, noe som er flott, sier Poyet til Sunderlands offisielle nettside.

- Vi får se hvem som blir tilgjengelige, for vi har hatt et par som har vært syke og et par som har slitt med småsmeller, men det at vi har nesten hele troppen aktuelle for kamp er bra, for da ser vi hvem som er 100% klare til å spille. Vi kommer til å benytte de som er helt skadefrie og friske, legger Sunderland-manageren til.

- Vi kan gi de som trenger litt mer hvile noen dager til med restitusjon. Men samtidig må vi vinne kampen, så dersom vi må ta litt risiko så vil vi gjøre det.