Skal trene med Liverpool i vinter

Major League Soccer (MLS) fullføres i begynnelsen av desember, og klubben har invitert Steven Gerrard hjem etter den amerikanske sesongen. Scouseren sier han «definitivt» kommer tilbake.

– Det er fantastisk gjort av klubben, forteller 34-åringen, ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Før helga sa Brendan Rodgers at de ikke hadde pratet om et eventuelt lån av Gerrard når MLS-fotballen har ferie. Selv røper lagkapteinen at det er flere Premier League-klubber som allerede har spurt ham om en låneovergang om rundt sju–åtte måneders tid.

Les også: – Alt etter debuten har vært en bonus

Men etter å ha tatt farvel, vil det være veldig vanskelig å returnere til engelsk ligafotball igjen, mener 34-åringen. Derfor er han i dag mer innstilt på å kun trene, ikke spille kamper, når han reiser hjem fra Los Angeles nærmere jul.

Grunnspillet i MLS-sesongen, som startet i mars, varer frem til 28. oktober, mens sluttspillet gjennomføres de påfølgende ukene frem til begynnelsen av desember. Andre spillere, som David Beckham, har tidligere vært lånt ut til europeiske klubber mens det er pause i den amerikanske serien.

– Så jeg kommer definitivt tilbake hit i vintermånedene, og jeg kommer nok samtidig til å jobbe litt i mediene og nyte litt fritid, legger Gerrard til, skriver avisen.

Offisielt har han én kamp igjen som Liverpool-spiller. Det er i sesongavslutningen borte mot Stoke om ei uke, søndag 24. mai. Seks dager senere fyller kapteinen 35 år.