Skuffet over å bli slått ut

Brendan Rodgers legger ikke skjul på at han håpet at Liverpool skulle henge med lenger i årets Europa League, men fokuserer nå på Premier League og FA-cupen.

- Vi er selvsagt skuffet over å gå ut på denne måten. Vi skapte sjanser i første omgang, og gjorde det veldig vanskelig for dem. Gjennom hele kampen forsvarte vi oss veldig bra, og ga dem svært få sjanser. Men vi ble straffet for den ene feilen vi gjorde, når vi ble liggende for dypt og de scoret, konkluderte Rodgers under pressekonferansen etter gårsdagens match mot Besiktas i Istanbul.

- Helt frem til de scoret var vi ganske komfortable. Vi spiller selvsagt på bortebane, og målet var å holde buret rent. Vi skapte sjanser i første omgang, og vi følte oss komfortable i annen omgang. Men vi var ikke like kreative som vi pleier å være i denne kampen.

- Men det er ingen unnskyldning. Det var mange unge spillere som fikk en nyttig erfaring, som spilte sammen med andre spillere som er kreative spillere. Vi spilte med to spisser, så det var en offensiv lagoppstilling.

- Så snart Besiktas scoret begynte vi å ha ballen i laget igjen, men vi skapte ikke så mye. Men jeg synes ikke Besiktas skapte så mye heller. Det var hele tiden en jevn kamp, men vi klarte ikke å ta vare på de sjansene vi skapte i første omgang.

Nå er det Premier League og FA-cupen, hvor Liverpool er i kvartfinalen, som gjenstår for Anfield-klubben denne sesongen.

- Flere av våre unge spillere fikk en nyttig erfaring i denne kampen, i en fantastisk atmosfære. Besiktas-supporterne var strålende, og det var Liverpool-supporterne også. Det at de reiser så langt og gir oss denne støtten er noe vi virkelig setter pris på. Men vi er selvsagt skuffet, etter å ha lagt ned en så stor innsats i denne kampen.

- Det var en god kamp, og det var ikke mye som skilte lagene. Gressmatta var veldig vanskelig for begge lag. Gratulerer til Besiktas, som er videre.

- Nå må vi bare konsentrere oss om ligaspillet, hvor vi har begynt å gjøre det bra. Målet for sesongen var også å vinne en cup. Det blir ikke i denne turneringen, men vi har en utmerket mulighet i FA-cupen.

Dejan Lovren ble syndebukken for Liverpool, som bommet på den avgjørende ellevemeteren i straffespark-konkurransen.

- Dejan ønsket å ta straffespark. Alle de fem straffeskytterne var villige til å ta straffespark, og de hadde alle troen på at de ville score. De fire før Dejan tok alle veldig gode straffespark. De har hatt erfaring med straffespark-konkurranse tidligere denne sesongen.

- Vi var fornøyd med de straffeskytterne vi plukket ut, og Dejan hadde tro på seg selv. Vi føler selvsagt med ham, ikke minst siden jeg synes han spilte veldig godt i kampen.

(Video med tillatelse fra TV2)