Slik gikk det med Liverpools utleide spillere

Danny Ward (21) voktet målet da Morecambe vant, men ellers slet leiesoldatene mye benk.

Sunderland-utleide Sebastián Coates (24) var verken på banen eller på benken da de svarte kattene tapte hele 1-4 hjemme for Crystal Palace på Stadium of Light lørdag ettermiddag.

Tiago Ilori (22) satt på benken i 90 minutter under Bordeaux' imponerende hjemmeseier mot gullkandidat Marseille i kveld. Cédric Yambere ble matchvinner for vertene etter 61 minutters spill.

Saken fortsetter under bildet.

VRAKET: Tiago Ilori har slitt med skader under leieoppholdet i Bordeaux, men mot Marseille ble han rett og slett vraket av trener Willy Sagnol.

Burton befestet sin posisjon som topplaget i League Two med 1-0-seier over Luton på bortebane lørdag ettermiddag. Kevin Stewart (21) fikk to minutter på tampen, mens Jack Dunn (20) ikke var med i troppen.

Andre Wisdom (21) satt nok en gang på benken i hele kampen for West Bromwich. Fra sidelinjen så han lagkameratene tapte 2-3 hjemme for Leicester City i Premier League lørdag ettermiddag.

MISTET TILLITEN: Trenerskiftet i West Bromwich har ført til benketilværelse for Andre Wisdom.

I League One kjemper Jordan Williams (19) for å holde Notts County i divisjonen. Lørdag spilte han hele kampen borte mot Yeovil, som endte 1-1. County er poenget unna sikker plass.

Midtstopper Lloyd Jones (19) spilte 90 minutter for Accrington Stanley, som berget 2-2 på overtid av bortekampen mot Cambridge lørdag ettermiddag. Laget hans er på trygg grunn i League Two.

FAST PLASS: Lloyd Jones har fått fast plass i midtforsvaret til Accrington Stanley.

Med Liverpool-utleide Danny Ward (21) mellom stengene, klatret Morecambe opp til 12.-plass i League Two med 3-1-seieren over Portsmouth hjemme på Globe Arena lørdag ettermiddag.

Luis Alberto (22) satt på tribunen da Málaga klarte 2-2 hjemme mot Atlético Madrid på La Rosaleda. Vertene snudde 0-1 til 2-1, men Antoine Griezmann berget ett Atlético-poeng kvarteret før slutt.

Noen mil lenger øst i Spania så Iago Aspas (27) sine lagkamerater i Sevilla hente opp 0-2 til 2-2 mot topplaget Barcelona på Ramón Sánchez Pizjuán. Éver Banega og Kévin Gameiro scoret for vertene.

RIVALEN SCORET: Iago Aspas kjemper med Kévin Gameiro om å være andrevalg bak Carlos Bacca i Sevilla-angrepet.

Midtbanemannen Jordan Lussey (20) var heller ikke denne gangen med i Bolton-troppen. Neil Lennons mannskap møtte Norwich på eget gress, men tapte 1-2 etter et sent baklengsmål.

Divock Origi (19) fikk 78 minutter for Lille i 1-0-seieren over Évian. Belgieren ble byttet ut tre minutter før avgjørelsen falt, etter at han hadde misbrukt en gedigen mulighet i første omgang.

Stakkars Rafa Páez (20) kommer ikke på banen for Eibar i vår på grunn av en skrivefeil da overgangen skulle registreres. Midtstopperen så lagkameratene tape 0-3 borte mot Real Madrid i går.

Fredag var João Carlos Teixeira (22) og Sheyi Ojo (17) og Jerome Sinclairs (18) klubber i aksjon.