Slik så Kazan Arena ut før Liverpool skulle komme

I sommer ble VM i svømming arrangert på Kazan Arena. Først da Liverpool skulle komme på besøk ble bassenget fjernet.

I juli ble VM i svømming arrangert i Kazan, på stadion Liverpool skal spille på torsdag. Det som nå skal være Rubin Kazans hjemmebane ble gravd opp og erstattet med to 50-metersbassenger og midlertidige tribuner.

Men ingen hadde hastverk med å erstatte klorvannet med fotballbane igjen, til det hadde Kazan for få tilskuere. Dermed skulle de etter planen bruke sin gamle stadion. Det ble det endring på da Liverpool ble trukket i Europa League.

– Da de trakk Liverpool, krevde fansen at kampen ble spilt på Kazan Arena, så nå har de kjappet seg med å ta ut svømmebassenget og lagt ny gressmatte for å sikre at det er klart til Liverpool kommer på besøk. De har forvandlet det tilbake til en fotballbane kun fordi Liverpool kommer til byen, uttalte John Bradley, som er fotballkommentator for Russisk fotball, til Liverpool Echo for noen uker siden.  

Stadion tar 45 379 tilskuere, og skal også brukes under Confederations Cup i 2017 og VM i Fotball året etter.

Jürgen Klopp og Liverpool vil jakte sin første seier i Europa League i republikken Tatarstan på torsdag. Rubin Kazan ligger nederst i gruppe B med to poeng, det ene av dem fra 1-1 kampen på Anfield.

I hjemlig liga har Rubin slitt, men har to seiere og to tap på sine siste fire kamper. De kommer til oppgjøret etter 2-1-seier mot Anzhi Makhachkala. På den andre siden, Liverpool kommer til kampen etter 3-1-seier borte mot Chelsea. 

LES OGSÅ: Ayre: Slik fungerer transferkomiteen