Sønderknust Rodgers

Brendan Rodgers meldes å være sønderknust over å få sparken som Liverpool-manager.

Det er velinformerte Ben Smith og Phil McNulty i BBC Sport som refererer til kilder som står Rodgers nær, og som forteller at 42-åringen er helt knust etter at han fikk beskjeden om at hans tid som Liverpool-manager er over etter tre og et halvt år i managerstolen på Anfield.

BBC Sport rapporterer at Rodgers nå kommer til å ta ferie i en periode før han vurderer hvilke fremtidsmuligheter han har. Han ble i dag avbildet ved ankomst Malaga. Nord-iren skal ikke ha det travelt med å få seg en ny managerjobb. Det skal også forhandles om en sluttpakke med Liverpool, noe som vil koste Anfield-klubben over 5 millioner pund, ifølge Smith og McNulty.

Eierne rekrutterer ny manager fra sin base i Boston

Samme kilde rapporterer også at Liverpools amerikanske eiere, Fenway Sports Group, ikke har noen planer om å reise til England på dette stadium av prosessen, og planlegger å rekruttere en ny manager fra sin base i USA.

BBC Sport hevder at Liverpool allerede har tatt kontakt med representanter for Jürgen Klopp, og 48-åringen er åpen for å ta stillingen hos Anfield-klubben. Klopp skal ha snakket med tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann om klubben, byen og fansen.