Spår flere mål fra Yesil

Liverpool U21-trener Michael Beale spår at Samed Yesil vil fortsette å score mål i de gjenstående kampene. De røde møter Everton på Goodison i kveld.

Yesil scoret to ganger i 3-1 seieren over Tottenham nylig. Hans første kamp fra start etter et langvarig skadeavbrekk. Tyskeren nettet også i treningskampen mot Fleetwood Town.

- Dette var første gang på lenge jeg har sett Samed smile, forteller Beale til Liverpoolfc.com.

- Mens han har vært skadet har han virkelig vært til hjelp, og stått frem som en leder i garderoben.

- Det var et stort øyeblikk for ham på White Hart Lane. Vi vet at han vil score mål om han får de rette ballene å jobbe med. Nå handler det bare om hvor god formen hans kan bli fra nå av og frem til sesongen slutter.

- Forhåpentligvis kan han få en god preseason, slik at han endelig kan få vist hva han er i stand til. Han har ikke fått vist sitt sanne jeg her i Liverpool på grunn av alle skadene, noe som er synd, for han er en svært lovende spiss.

Beales mannskap kjemper om ligatittelen i U21-serien. Liverpool er for øyeblikket fem poeng bak ledende Manchester United, men har en kamp mindre spilt.

- Våre gutter har gjort det veldig bra denne sesongen. Hemmeligheten har vært at vi faktisk ikke har sett så mye på tabellen. Vi har i stedet forsøkt å utvikle spillerne. Deretter har spillerne blitt flyttet opp til Melwood eller blitt sendt ut på lån. Det betyr at yngre spillere må komme inn i gruppen, og det har de gjort med iver og glød.

- Ser man på lagene i tetsjiktet i U21-serien så er det i tillegg til oss, Manchester United, Leicester og Norwich. De har alle mønstret eldre lag enn oss. Det er bare vi, Manchester City og Chelsea som har veldig unge lag.

Nå ser Beale frem til kveldens lokaloppgjør.

- Vi ser selvsagt frem til det. Vi tar en kamp om gangen, og gjør vårt beste. Jeg tror denne matchen vil ha alt et derby pleier å ha. Lidenskap, oppofrelse og glød fra begge lag.

- Det er fantastisk at vi får spille på Goodison, og det kan komme litt folk for å se på også. Du ønsker å spille på førstelagenes baner. Det er alltid spesielle kvelder, for det er dette spillerne har drømt om hele livet.

Everton ligger nest sist på tabellen, og står dermed i fare for å rykke ned en divisjon, men David Unsworths mannskap er likevel ikke mer enn åtte poeng bak Liverpool.


- Everton er et veldig bra lag. Man kan få feil inntrykk av dem når man ser på tabellen. Everton er en av de vanskeligste kampene vi har spilt i år, ikke bare fordi det er et lokaloppgjør, men også fordi de har noen veldig gode, unge spillere.

- Everton har gjort som oss, og sendt ut en del spillere på lån. Når du gjør det, kan det gå ut over resultatene i en periode. Vi må sørge for at vi presterer på topp i kveld, slik at vi fortsetter å vise den samme utviklingen som vi har gjort til nå.

Lagene møttes så sent som den 9.mars i Chester, da Harry Wilson ble matchvinner på overtid.

- Jeg vil lyve om jeg ikke innrømmer at det er et godt minne, for jeg synes vi spilte veldig bra den kvelden. Everton gjorde et fantastisk mål, og så gjorde vi et mål fra en dødball, noe jeg er fornøyd med. Harry hadde så et magisk øyeblikk som han er veldig stolt av, og det er et av høydepunktet denne sesongen, uten tvil.