Spillerbørs: Benteke viste sin rå styrke

Christian Benteke og Simon Mignolet satte sitt preg på kampen mot Bordeaux i hver sin ende av banen.

Simon Mignolet 5

En av hans første involveringer var en svak heading utenfor 16-meteren, da han skulle rydde opp i et farlig tilbakespill. Vanskelig situasjon for keeper, men kunne vært løst langt bedre. Langt mer klønete da han ble avblåst for sekssekunders-regelen, og franskmennene scoret åpningsmålet på et indirekte frisparket innenfor 16-meteren. En litt sovende regel, men likefult noe keeperen bør ha i bakhodet. Lite involvert ellers i kampen, og dermed hadde Mignolet få muligheter til å rette opp inntrykket. Men i aller siste minutt kom han endelig i aksjon, og tok fram en viktig redning da det gjaldt som mest på en nytt farlig frispark fra Saivet. Med det redder han også en bedre karakter enn det kunne endt med.

Nathaniel Clyne 7

Som alltid hardtarbeidende opp og ned på høyrekanten, solid defensivt og bidrar også offensivt med flere gode innlegg inn i feltet. Assist på Bentekes 2-1-scoring på overtid i første omgang.

Kolo Toure 7

Endelig kunne Toure fullføre en kamp igjen, etter at han litt for ofte har haltet av banen tidligere i sesongen. Solid jobb av mannen fra Elfenbenskysten, og rydder blant annet opp i den svake heading fra Mignolet, når han blokkerer det påfølgende skuddet mot åpent mål. Han forstyrrer også en farlig sjanse for gjestene på tampen av kampen. Kom faktisk også til avslutning på volley i første omgang, og gliste godt av seg selv etter det.

Dejan Lovren 7

Flere våkne involveringer, men litt svak da han skaffet frispark i farlig posisjon mot slutten av kampen.

Alberto Moreno 6

Godt samarbeid med Ibe ved et par anledninger på kanten, endel svake tversoverpasninger som kunne blitt farlig. På flere offensive løp som ikke helt fører fram. I det hele tatt veldig mye gode tendenser og upåklagelig arbeidsinnsats, men mangler det lille ekstra i avgjørende situasjoner.

James Milner 7

Scorer på straffe, jobber og jakter godt som alltid både opp og ned og fra side til side. Bryter ofte motstandernes angrep. Nær å servere Benteke til 3-1, da belgierens mål ble annullert for offside. Skjemmes av noen svake pasninger underveis i kampen, men alt i alt en god kamp av kapteinen, som var iskald fra straffemerket.

Joe Allen 6

Har noen godt synlige feilpasninger og involvert i noen unødvendige frispark. Værst er likevel det farlige tilbakespillet tidlig i første omgang, som fort kunne sendt Bordeaux i ledelsen. En kamp på det jevne, og byttet ut etter 67 minutter.

Jordon Ibe 6

Godt innlegg mot Benteke/Milner etter 25 min. Burde scoret da han kom alene med keeper etter 55 minutter. Kommer bedre utover i andre omgang, og gjør flere gode ting med ballen når han først blir involvert, men litt lite synlig til tider. Men presisjonen i avgjørende situasjoner er noe han fortsatt må jobbe med.

Lucas Leiva 7

Viste glimt av gode offensive kvaliteter med noen bra langpasninger. Ellers bunnsolid defensivt.

Roberto Firmino 6

Klarte ikke å følge opp kanonmatchen mot City, kom til et par avslutninger i starten av kampen men de var for svakt utført. Jobber iherdig og er god til å finne rom både for seg selv og andre, men ble litt mer usynlig underveis i første omgang. Farlig framspill til Benteke tidlig i andre omgang, men klarte heller ikke by opp til samba i andre omgang og ble byttet ut etter 74 minutter.

LB: Christian Benteke 8

Skaffer straffesparket, som Milner satte inn. Satte bare noen minutter seinere ballen knallhardt i kassa på overtid i førsteomgang, noe som gjorde Jürgen Klopps pauseprat langt hyggeligere. Benteke kunne også raskt scoret flere mål, og får annullert to scoringer, en for offside og en for frispark.