Spillerbørs: Gerrard fantastisk

Steven Gerrard scoret to mål og var banens soleklare ener da Liverpool slo Wimbledon 2-1 i tredje runde. Han ble belønnet med en åtter på spillerbørsen.

Mignolet 7Himmel og helvete for Mignolet i denne kampen. Hadde en kjemperedning på hjemmelagets største sjanse i første omgang, men var på gyngende grunn da han forlot streken og Wimbledon scoret. Hadde en meget viktig redning mot slutten. Får sjueren for flere viktige redninger.
Sakho 6Hadde flere ganger nærkontakt med ligaens sterkeste spiller, Akinfenwa, og kom seg greit fra disse. Hadde flere gode crossere.
Skrtel 6Også Martin måtte i kamp med Akinfenwa. Wimbledons målscorer vant flere dueller, før Liverpool fikk orden på spillet sitt etter timen. Får pluss for god innsats der bak.
Can 5Et stort skritt tilbake fra det Can har vist i de siste kampene som midtstopper. Fant seg ikke til rette og virket tidvis giddaløs, der han jogger tilbake etter å ha mistet plassen sin. Ble flyttet fram da Toure kom inn og var faktisk bedre offensivt denne gang.
Manquillo 7Fikk en grusom overtråkk etter bare noen minutter av kampen. Kom seg imidlertid og la inn på 1-0-målet til Gerrard. Spanjolen var god offensiv i denne kampen og gikk inn i duellene. Fikk seg en ny smell og hinket ut etter 71 minutter.
Leiva 6Gjorde en grei jobb som stabilisator på midten. Ble mye overløpt da Wimbledon spilte på innsats. Var en av de som tok tak, slik at Liverpool vant midtbanen mot slutten.
Henderson 6Flink til å vri spillet og var også han med på å vinne de duellene som skulle til for at Liverpool kunne begynne å skape sjanser siste halvtime. Grei kamp av Jordan.
Gerrard Liverpools beste8Scoret to mål og var klart Liverpools bestemann. Ikke alt for bra bortsett fra målet i første og startet andre omgang med en grusom tversoverpasning og redning på strek. Men avsluttet kampen godt og dette var nok en liten revansje mot alle de som har spekulert på om Captain Fantastic er god nok for dagens Liverpool-lag.
Markovic 6Hadde et stort arbeidsområde i dag, men møter her spillere som har innsatsen som sitt eneste våpen. Hadde noen ballmiss og fikk mer orden på spillet sitt i andre enn i første omgang.
Coutinho 7Hadde en svak første omgang, der han forsøkte på mye, men lyktes med svært lite. Hadde mye ballkontakt i andre og lyktes mer med sitt store repertoar. God kamp av brassen på Kingsmeadow, som fikk gult kort for en ren takling.
Lambert 4Var helt borte i andre. Noe mer med i andre, der han ble brukt mer som oppspillpunkt. Hadde en stor scoringssjanse i andre omgang, som Shea reddet med en fotparade.
Balotelli 0Fikk drøye ti minutter for Lambert. Ville svært gjerne ha nettkjenning, men lyktes ikke helt. Skal ha for innsatsen i de minuttene han spilte.
Enrique 0Er ikke i kampform, men fikk 20 minutter for Manquillo. Fikk prøve skuddfoten. Ballen gikk høyt over.
Toure 0Spilte fem minutter for Markovic. Det eneste ivoryaneren rakk å gjøre var å heade ballen tilbake foran eget mål mot slutten. Heldigvis var Mignolet med på notene.