Spillerbørs: Henderson styrte laget

Det ble ingen scoringer mot Championship-klubben Bolton i kveld, men Liverpool holdt nullen, skapte sjanser og var det beste laget på Anfield. Tett kamp om bestemannsprisen.

Simon Mignolet 6: Arbeidsdagen bød ikke på altfor mange utfordringer for sisteskansen, men han skremte hjemmefansen da han holdt på å miste ballen utenfor sekstenmeteren i første omgang. Mignolet plukker flere av Boltons dødballer, og han ble ikke satt på spesielt mange prøver.

Glen Johnson 5: Gjensynet med 30-åringen viste at han naturlig nok ikke innehar toppformen ennå. Det var likevel noen positive punkter, særlig offensivt, for han truet gjestene med noen gode løp og et brukbart skuddforsøk, men bakover var det tidvis uryddig.

Emre Can 7: Den unge og anvendelige spilleren spilte kampen sentralt i forsvaret, og selv om organiseringen hans ikke er hundre prosent ennå, er det ingenting som tilsier at han ikke trives i den bakre rekka. Tyskeren var komfortabel med ballen, bygget opp spillet bakfra og var overlegen fysisk. Hele forsvaret havnet litt bakpå i en periode etter pause, men Can beholdt roen selv om det endte med klabb og babb noen ganger.

Mamadou Sakho 7: Franskmannen var som vanlig knallhard og nådeløs i hodeduellene. Han vartet opp med noen gode og kontante pasninger, ryddet ofte opp da det var nødvendig og holdt ingenting igjen i taklinger.

Javier Manquillo 5: Den unge høyrebacken så utilpass ut i vingbackrollen. Han ble med fremover, men var uryddig med ballen og gjorde flere enkle feil. Han så ikke alltid ut til å vite hvor han skulle plassere seg. 20-åringen burde scoret da han fikk sjansen fra kloss holdt i andre omgang, men skjøt på utsiden. Tatt av i det 67. minutt.

Jordan Henderson 7 LB: Dagens kaptein styrte midtbanen og fremstod dominant med ballen. Fikk flere muligheter på frispark, men innleggene var svake. Dekket bra med rom defensivt, slo flere gode langpasninger og brant noen sjanser. Han får bestemannsprisen.

Joe Allen 6: Comebacket varte i en drøy time, og det var litt blandet drops fra waliserens side. Han var god og aggressiv i pressarbeidet, holdt flyten i pasningsspillet i gang og hadde noen bra taklinger. Ble kanskje litt feig med ballen, det ble mye på tvers, og han slet litt med posisjoneringen i 3-4-2-1-formasjonen.

Adam Lallana 6: Dette var nok ikke bra nok til å benke Steven Gerrard mot Chelsea om tre dager, men landslagsspilleren viste ofte god ballteknikk og skapte noen muligheter. Selv om han så rusten ut, kom han til noen brukbare sjanser. Gikk frustrert utover i andre omgang etter noen lite pene kne og albuer i kroppen.

José Enrique 5: Den spanske backen manglet kampformen. Han vartet riktignok opp med en glimrende langpasning mot Raheem Sterling, som han linket bra sammen med, men bortsett fra det var kvelden ikke spesielt flott for 29-åringen. Mistet ofte ballen, var usikker i posisjoneringen og slo svake innlegg. Ble tatt av i pausen.

Philippe Coutinho 6: Brasilianeren fikk rommene han ønsket før pause, og det så bra ut med noen lekre, gode kortpasninger. Viste frem sin eminente ballkontroll ved flere anledninger, men han var ikke like presis som vanlig. Det ble kanskje litt for mye noen ganger, og det endte med balltap. Ble pakket godt inn etter pause, men kom til noen gode skuddforsøk.

Raheem Sterling 6: Åpnet kampen med å stadig løpe og strekke ut Bolton-forsvaret, men avslutningene var ikke gode nok. Han gjorde det greit feilvendt, kombinerte bra med lagkameratene, og han var omtrent alltid involvert i angrepene.

Lazar Markovic 7: Serberen fikk spille hele den andre omgangen, og han var utvilsomt et friskt pust. Kom nesten umiddelbart gjennom, men ble felt og snytt for frispark i god posisjon, noe som da hadde endt med Bolton-utvisning. Involverte venstresiden mye mer i angrepsspillet, sørget for stress i Bolton-forsvaret, og han slo noen farlige innlegg. Men han var samtidig for svak foran mål.

Lucas Leiva –: Kom inn og stilnet Boltons sporadiske forsøk fremover omtrent tjue minutter etter pause. Sørget som vanlig for god balanse på midten, men han hadde lite å bidra med fremover. Kom til noen ufarlige skuddforsøk.

Fabio Borini –: Spissen kom inn samtidig med Lucas, og scoret nesten noen få minutter senere, men en god keeperredning stoppet skuddforsøket. Borini var aktiv uten å gjøre altfor mye nyttig med ballen. På overtid fikk han en stor mulighet, men headet utenfor.