Spillerbørs: Mignolet dominerte i feltet

Simon Mignolet (26), Adam Lallana (26) og Mamadou Sakho (25) var Liverpools beste spillere i kveld.

Simon Mignolet 8 – målvakten var modig i feltet og bokset unna mang en Palace-dødball med stor selvsikkerhet og kontroll. Gjorde en kanonredning da han nektet Gayle scoring, men kunne intet gjøre med Campbells 1-0-mål. Berget Liverpool med en utmerket beinparade like før pause. Åpnet også andre omgang med en flott redning. Dominerende forestilling av belgieren, som vi kårer til Liverpools beste spiller i aften – i konkurranse med Sakho og Lallana.

Emre Can 7 – fansen sang tyskerens navn før pause. Markerte seg tidlig med et friskt raid med ballen. Vendte spillet flott med noen deilige pasninger før sidebyttet. Sterk i kroppen og vanskelig å få has på. Kombinerte fint med Markovic og Lallana inne på hjemmelagets halvdel. Noe rusk før pause, men fremsto solid etter hvilen. Gjorde det enkelt når han burde; valgte kreativt når han kunne. Fikk gult kort for å være for tøff i behandlingen av Guedioura.  Flyttet opp på midten etter Lovrens innhopp.

Martin Skrtel 5 – stopperkjempen tabbet seg ut da han mistet oversikten og falt av for sent på 0-1-scoringen. Kunne bare stusse ballen bakover og ble straffet for det. Virket preget av feilen og rotet da Gayle fikk en stor mulighet kort tid før pause. Alltid vanskelig å overvinne i lufta. Ga fra seg en unødvendig dødball fem minutter på overtid.

Mamadou Sakho 8 – 25-åringen var kompromissløs i duellene og brøt ofte foran før pause. Hadde noen fine involveringer inne på Crystal Palace sin halvdel. Slurvet iblant i pasningsspillet og gjorde ting vanskeligere enn nødvendig for lagkameratene. Sov litt på 0-1-målet. Fikk seg en kraftig smell i duell med Bolasie omtrent kvarteret etter pause, men fortsatte likevel kampen.  Leverte en svært god andreomgang og markerte seg spesielt ved å time taklingene sine godt.

Lazar Markovic 6 – kantspilleren slet med fotfestet før pause. Skled i avgjørende situasjoner – særlig det første kvarteret. Var ivrig til å sette opp trekanter og få i gang kombinasjoner. Prøvde seg med flere avslutninger før pause, uten å lykkes. Nærmest var han etter å ha raidet på tvers av 16-meteren, men skuddet suste en halvmeter utenfor krysset. Byttet ut i pausen.

Joe Allen 6 – waliseren havnet i tv-ruta da Chamakh klippet ham ned. Slo bort ballen altfor enkelt ved to anledninger før sidebyttet. Ellers komfortabel med ballen, selv om den lille midtbanemannen av og til bør tillate seg å ta mer ansvar med den iblant – slik han gjorde da han var tredje sist på 1-1. I det hele tatt spilte 24-åringen seg opp etter sidebyttet. Bidro positivt når Liverpool spilte seg ut.

Jordan Henderson 7 – dagens kaptein fikk gult kort for å løpe ned Gayle bakfra. Spilte ellers med energi og stor innsats og vilje. Fikk det ikke helt til på motstanderens halvdel før pause, men sluttet ikke å ta ansvar av den grunn. Viste overblikk og en følsom fot da han assisterte 1-1-målet. Tok ansvar på midtbanen og sto for organiseringen av lagdelen da Liverpool dominerte kampen i andre omgang, men burde ha satt opp Balotelli til en enkel scoring fem minutter før slutt.

Alberto Moreno 6 – den tidligere Sevilla-backen klarte ikke å involvere seg like mye som han selv foretrekker. Viste frem tempo og innsatsvilje da han tok et langt hjemoverløp og stanset en Palace-kontring før pause. Posisjonerte seg klokt defensivt, men var ikke helt venn med ballen. Fikk frem glisene hos Liverpool-fansen da han danset sammen med Sturridge etter utligningen.

Philippe Coutinho 7 – ballmagikeren fra Brasil var Liverpools fremste offensive trussel før pause. Kom seg til flere avslutninger, men lyktes ikke før pause. Drev Palace-midtbanen til vanvidd med sin slepne teknikk, elegante driv med ballen og velutviklede fotballhjerne. Forsvant litt ut av kampen etter sidebyttet, men viste klasse når han først var involvert.

Adam Lallana 8 – playmakeren trøblet – i likhet med Markovic – med fotfestet før pause. Var nære scoring to ganger før pause. Burde ha fikset 1-1 i første omgang, men Palace-keeper Speroni reddet glimrende. Var vanskelig å få tak på. Smarte bevegelser og har alltid oversikt over omgivelsene rundt. Årvåken da Speroni ga retur på frisparket til Balotelli og kunne dermed enkelt løpe inn 2-1. Spilte høyre midtbane i andre omgang og arbeidet samvittighetsfullt hjemover.

Daniel Sturridge 7 – stjernespissen var mye involvert før pause, men lyktes ikke med å overliste Speroni. Ble snytt for straffe da Souaré kakket ham ned i straffefeltet i første omgang.  Bevegelig og vanskelig å temme. Avsluttet glimrende med bredsiden da han utlignet etter 48 minutter. Stresset Palace-forsvaret og viste hvorfor manager Rodgers setter hans bidrag i toppresset høyt. Klarte snaut 80 minutter i sin andre kamp fra start siden comebacket fra skade.

Mario Balotelli 7 – «Super-Mario» kom inn for Markovic i pausen og bidro til å snu kampen. Viste frem noen utsøkte berøringer. Tvang keeper Speroni til å gi returen som Lallana omsatte i 2-1-målet like før timen var spilt. Kombinerte flott med spillerne rundt seg. Positivt innhopp av italieneren, som var flink til å holde på ballen i dueller med sterke Crystal Palace-forsvarere.

Rickie Lambert – scouseren fikk 13 minutter som erstatter for Sturridge. Rakk ikke å markere seg nevneverdig, men viste frem et par fine berøringer. Fikk en avslutning blokkert.

Dejan Lovren – sommerkjøpet fra Southampton spilte de siste 13 minuttene etter å ha blitt byttet inn for Coutinho. Gikk inn i backtreeren da Can ble flyttet fremover på banen. Fikk en rolig avslutning på lørdagskvelden da Liverpool holdt ballen i laget og frustrerte Palace.

Hvem mener du var Liverpools beste spiller i kveld? Si din mening i kommentarfeltet, på Facebook, eller på Twitter med hashtaggen #lfcscn!