Status quo om Champions League-plassene

Avstanden opp til topp fire er lik, etter at alle Liverpools konkurrenter om Champions League-plassene vant i kveld. Se høydepunkter fra runden.

Det er for øyeblikket fem lag som kjemper om tredje- og fjerdeplassen i Premier League, som gir Champions League-spill neste sesong. Liverpools seier over Burnley tok de helrøde opp på 51 poeng - og den var viktig, for dette var en kveld der alle favorittene vant.

 

I går vant Southampton sin kamp mot Crystal Palace, etter en sen scoring av Sadio Mané, og gikk opp på 49 poeng.

Tottenham slo Swansea 3-2 på White Hart Lane, og står på 47 poeng - men London-laget har én kamp tilgode, etter å ha spilt ligacupfinale på søndag.

Arsenal møtte Queens Park Rangers på Loftus Road, og mål fra Oliver Giroud og Alexis Sanchez sikret 2-1 seier. Arsenal ligger på tredjeplassen, med 54 poeng.

Louis van Gaal sitt Manchester United har slitt på bortebane denne sesongen, og møtte Newcastle på St. James Park. Det så lenge ut til at gjestene fra Manchester skulle snuble, men Ashley Young sørget for at poengene ble med tilbake til Old Trafford, da Newcastle rotet det til i siste ordinære minutt. Dermed står Manchester United med 53 poeng, og er to foran LFC - med bedre målforskjell.

(Alle videoer med tillatelse fra TV2)