Sterling kan bli bøtelagt

Transfersagaen med Raheem Sterling har tatt nye og ublide vendinger, med hatmeldinger, beskyldninger og fare for reprimande fra klubben for hovedpersonen selv.

Dersom Liverpools medisinske stab vurderer det slik at Raheem Sterling kunne ha trent i dag, onsdag, vil spilleren trolig bli bøtelagt etter at han ringte og sa at han var syk. Det skriver Liverpool Echo.

LES OGSÅ: Sterling møtte ikke opp på trening

Dette dagen etter at det kom fram at spilleren skal ha bedt Brendan Rodgers om å få bli hjemme fra turen som laget som skal ha til Østen og Australia. Ifølge Echo har imidlertid Sterling fått beskjed om at han er forventet å være med på flyet til Bangkok førstkommende søndag, dersom situasjonen er uforandret.

Raheem Sterling og hans agent prøver opplagt stadig å tvinge frem en overgang til Manchester City, men Liverpool skal være fast bestemt på at ønsker £50M etter tidligere ha avslått et tilbud opp til £40M.

Sterling skal ha blitt utsatt for en rekke hatefulle meldinger, og oppringninger, etter at hans telefonnummer ble lagt ut på internett tirsdag kveld. Han skal vurdere å bringe dette videre til myndighetene.

Det har også blitt publisert nyhetsoppslag hvor det hevdes at Raheem Sterling ønsker å forlate Liverpool på grunn av Brendan Rodgers, og som ifølge Echo er kommet fra leiren til Sterling.

Dette er den samme Rodgers som i vinter ga 20-åringen en pause ved å la ham reise til Jamaica og sist mai inviterte Sterling på middag i sitt hus. En invitasjon som ble akseptert. I februar uttalte for eksempel Raheem at "Jeg tror ikke det er noe bedre sted å være for ungdommer enn hos Liverpool for øyeblikket. Manageren har fått fram en rekke unge spillere som meg selv og Jordon (Ibe)."

LES OGSÅ: La Sterling bli hjemme