Sterling og Lambert målløse av banen

De to tidligere Liverpool-spillerne debuterte for hvert sitt lag - da de møttes mandag kveld. Dermed har Sterling-takstameteret begynt å løpe.

Raheem Sterlings overgang fra Liverpool til Manchester City er uten tvil den mest omtalte til nå i transfervinduet. 
 
Mandag kveld fikk 44 millioner punds-mannen sin debut for Man City, da de møtte West Bromwich borte på Hawthorns. 

500 000 for 30 kamper

Liverpool kan få utbetalt opptil 2 millioner pund utifra hvor mange kamper Sterling spiller i den lyseblå drakta.
 
Manchester City må betale 500 000 pund for hver pulje med 30 kamper Sterling spiller i Premier League og Champions League tilsammen. Det gjelder helt opp til totalt 120 opptredener.
 
I tillegg er det lagt opp til potensielt 3 millioner pund for pokaler, som gjør at summen kan ende på totalt 49 millioner pund.
 
Sterling hadde noen gode muligheter i kampen, men bommet blant annet da han kom alene med keeper. Han ble byttet ut etter 74 minutter. City vant kampen 3-0. 
 

Lambert får konkurranse

På motsatt banehalvdel hadde også Rickie Lambert fått plass i startoppstillingen. 
 
Han skulle nok gjerne hatt en bedre debut, med nyheten om at West Brom har signert Salomon Rondon. Rondon var på Liverpools radar tidligere i sommer.
 
Lambert hadde et godt forsøk på frispark, men skuddet gikk like over. Han ble byttet ut i det 74. minutt, på samme tid som Sterling også forlot banen. 
 
Det ryktes nå også at en annen Liverpool-spiller, Jose Enrique, kan være på vei til klubben, ifølge Tuttomercatoweb. Dette er imidlertid ikke bekreftet av lokale journalister.