Sterling ønsker ikke å være med på treningsleir

Raheem Sterling skal ha bedt om ikke å bli med på pre-season. LFC kan se etter erstatter hos Barcelona eller Real Madrid, dersom Sterling havner i Man City.

Raheem Sterling brenner stadig broer i sitt forhold til Liverpool FC og klubbens supportere. Ifølge journalister på Merseyside skal 20-åringens siste sprell være at han har bedt manager Brendan Rodgers om ikke å bli med Liverpool på pre-season til Østen og Australia.

En antar at det siste utbruddet vil bli fulgt opp av et tredje bud fra Manchester City. Liverpool har tidligere avslått bud på £30M og £40M for Sterling.

Dersom Liverpool ikke har fått et bud, eller ikke blitt enig med City om en overgangssum, innen avreise til Thailand på søndag er det ventet at Raheem Sterling likevel vil bli beordret med på flyet. Slik som Luis Suarez ble det til Australia i 2013, men hvor en tydelig misfornøyd spiller senere ble bedt om å trene sammen med klubbens juniorer, inntil han snudde om og bestemte seg for å bite tennene sammen og gi det han hadde i den røde trøya.

Manchester City reiser for øvrig til Australia på treningsleir allerede førstkommende torsdag.

Ifølge Daily Express vil ventelig Liverpool søke etter en erstatter for Sterling dersom han forlater klubben, og at to muligheter er Denis Cheryshev hos Real Madrid og Pedro hos Barcelona.