Stevie vil ha en positiv avskjed

Det vil bli en følelsesladet avskjed for Steven Gerrard på Anfield til lørdag, men ikke minst håper han å få avslutte med en viss stil ute på banen.

- Da jeg satt i garderoben etter utvisningen tenkte jeg at «jeg ønsker ikke at dette bare skal koke bort på denne måten», sier Gerrard til The Times om den nylige utvisningen mot Manchester United. – Det at folk skulle huske hamstringskaden, suspensjonen som følge av Man Utd og noen dårlige kamper. Jeg er derfor virkelig glad for at det nå har gått bra i de siste par kampene og jeg håper det samme vil skje med de to som er igjen.

- Det har vært vanskelig å håndtere noen av nedturene og gjennom hele min karriere har det vært en reise av forskjellige følelser. Jeg har vært langt nede og høyt oppe, men jeg tror ikke jeg hadde klart å oppnå de høydepunktene som jeg har hatt hvis jeg ikke også hadde hatt skuffelser.

- Jeg kan huske at jeg gikk på bussen sammen med min far for å dra på trening til Liverpool Centre of Excellence, ta to busser for å komme fram enten det var regn, det var kaldt, det var is eller snø.

- Slik sesongen har utviklet seg har jeg både følt og kjent at dette er riktig timing til å gi seg. Jeg har alltid vært enig med Jamie Carragher i at det er bedre å gi seg mens folk fortsatt ønsker at du skal være der litt til, enn at de helst vil sparke deg ut døra.

- Da jeg kom med kunngjøringen i januar visste jeg at dette ville bli det verste. Av den enkle grunn at jeg kommer til å savne det så mye. Nå er imidlertid tiden inne og jeg må ta mine farvel på den rette måten.