Stewart matchvinner for League Two-vinneren

Kevin Stewart scoret vinnermålet da Burton sikret seg seriemesterskapet i League Two. Sebastian Coates, Andre Wisdom og Lloyd Jones var også med på sikre trepoengere for sine respektive utlånsklubber.

Sebastian Coates var med på å slå Southampton 2-1 på Stadium of Light, men var negativt involvert da gjestene utlignet til 1-1, i og med at han løp inn i egen keeper i en situasjon som endte med at Costel Pantilimon mistet ballen, og Sadio Mane kunne score enkelt. Coates, som spilte hele kampen, hadde også en horribel feilpasning seks minutter ut i annen omgang, da han slo ballen rett til Southampton-innbytter Filip Djuricic, men han skjøt utenfor.

Andre Wisdom kom inn for Craig Gardner i det 89.minutt og fikk være med å dra i land en viktig 1-0 sier for West Bromwich over Manchester United, i noen hektiske overtidsminutter på Old Trafford.

Kevin Stewart ble matchvinner for Burton Albion, som ble seriemester i League Two da de avsluttet sesongen med en 3-2 seier i Cambridge. Stewart kom inn fra benken i det 64.minutt, og avsluttet låneoppholdet i Burton på beste måte da han nettet vinnermålet i det 88.minutt. Stewart fikk totalt sju kamper for Burton, fire fra start og tre innhopp fra benken, og gjorde to mål for gultrøyene.

Lloyd Jones avsluttet låneoppholdet i Accrington Stanley med å spille hele kampen i 2-1 sieren over Mansfield Town hjemme på Store First Stadium. Totalt ble det hele 11 kamper og ett mål på Jones i Accrington.

Iago Aspas var vraket fra troppen da Sevilla tapte 3-2 for Real Madrid hjemme på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan. Tiago Ilori var ikke i troppen til Bordeaux som spilte 0-0 borte mot Lorient.