Stoler på Gomez

Brendan Rodgers uttaler at han er veldig komfortabel med å benytte høyrebeinte Joe Gomez som venstreback.

- Jeg er veldig komfortabel med å benytte ham. Vi vurderte en stund om vi skulle låne ham ut, men han viste veldig raskt at han kan være en svært viktig spiller for troppen vår. Han kan spille i flere posisjoner. Midtstopper er en av disse, men han har også kvaliteter som gjør at vi kan benytte ham som venstreback. Han er en spiller som tilfører troppen vår mye, slo Rodgers fast under dagens pressekonferanse på Melwood.

Mot Stoke utmerket Gomez seg ved å holde en rutinert spiller som Jonathan Walters i sjakk.

- Jonathan Walters roset ham etter kampen, og skjønte at han hadde møtt en verdig motstander.

- Jeg snakket med Jonathan etter kampen, og takket ham for å ha gitt unge Gomez erfaring. Joe er 18 år gammel. Det som først slo meg ved ham er hvor moden han er for alderen. Han holder beina godt plantet på jorda.

LES OGSÅ: - VI HAR FUNNET EN EDELSTEN I GOMEZ

- Joe følte i sommer at han best kunne utvikle seg som spiller i Liverpool. Da han var 15-16 år gammel hadde han muligheten til å dra til større klubber enn Charlton, men han ønsket å bli værende der, da han følte han hadde en bedre mulighet til å få spille for førstelaget der.

- Jeg er sikker på at det vil være perioder i sesongen hvor vi blir nødt til å hvile ham. For øyeblikket trives han som fisken i vannet, men han har fortsatt mye å lære.

LES OGSÅ: FIKK SJANSEN TIDLIGERE ENN FORVENTET