Stoler på samarbeidet til Sturridge og Mario

Brendan Rodgers tror Daniel Sturridge (25) og Mario Balotelli (24) kan forme et giftig partnerskap.

– Begge er talentfulle spillere som fungerer både i 3-4-3 og i 4-4-2. Vi endret systemet sammenlignet med forrige gang vi var her, og det er helt klart at Mario og Daniel var giftige i dag, sier Rodgers.

Les også: Vi fulgte Crystal Palace – Liverpool minutt for minutt

Liverpool-bossen sier til lokalavisen Liverpool Echo at Balotelli har arbeidet hardt på trening den siste tiden. Rodgers åpner dermed for å gi italieneren mer spilletid fremover når Liverpool kjemper på flere fronter. I kveld var manageren misfornøyd med åpningen på kampen, men fornøyd med fortsettelsen.

Se også: Liverpool snudde kampen

– Vi klarte å tvinge dem høyere i banen og holde mer i ballen etter hvert. Jeg synes vi var enestående etter at Palace scoret, og det var et tidsspørsmål før utligningen skulle komme. Det var veldig tilfredsstillende å få seieren på denne måten. Vi skapte mange sjanser og forsvarte oss godt, oppsummer han.

Les også: Dette er vår spillerbørs

Britiske presse gjorde før kampen et poeng av at Liverpool tapte for Crystal Palace i november og ga bort en 3-0-ledelse på Selhurst Park i mai i fjor. Rodgers innrømmer at det var godt å vinne i kveld.

– Tapet mot Palace i november var et bunnpunkt for oss. Spillerne strevde fortsatt med å tilpasse seg livet i Liverpool og presset det medfører å spille for klubben, så jeg måtte finne en måte å snu trenden på. Vi måtte få slutt på negativiteten og finne tilbake til aggressiviteten og intensiteten vi har vist de siste to årene. Det krevde at vi gjorde noen grep, og det var det vi gjorde, forklarer Liverpool-sjefen.