Stort innhopp av Ojo da Wolves vant

Sheyi Ojo scoret et mål og var involvert i et til da Wolverhampton vant 3-0 borte mot Fulham i Championship. Seier for Lloyd Jones, assist for Jordan Williams.

Det stod 0-0 på Craven Cottage ved pause, da Sheyi Ojo ble byttet inn for å spille 2.omgang for Wolves. Vertene var redusert til ti mann etter en utvisning og det utnyttet ulvene, og Ojo, til fulle. Liverpools utlånte ving hadde et skudd som ble reddet rett i forkant av 1-0 og gjorde selv 2-0, mens Wolves ikke stoppet før det stod 3-0.

Like heldig var ikke Sergi Canos som kom inn etter 69 minutter på stillingen 0-0 mellom hans Brentford og Birmingham. Sluttresultatet ble imidlertid 2-0 til gjestene.

Blant utlånsspillerne i League 1 fikk Lloyd Jones en god dag som nr. 6 for Blackpool, da midtstopperen var med å holde buret rent og sikre 2-0 seier på eget gress mot Chesterfield. Blackpool kom seg dermed vekk fra sisteplassen.

På nederste plass ligger Crewe, hvor innbytter Harry Wilson ikke kunne gjøre noe med 2-1 ledelsen som bortelaget Southend hadde og holdt inn.

Swindon fikk 2-2 borte mot Doncaster. Jordan Williams spilte hele kampen og hadde assist til kampens første scoring, for Swindon tidlig i 2.omgang.