Strålende fornøyd med vinnermålet

Harry Wilson er naturlig nok strålende fornøyd med praktscoringen han gjorde da han ble matchvinner i miniderbyet mot Everton mandag kveld.

Wilson satte ballen i krysset fra utenfor 16-meteren i sluttminuttene, og kunne slippe jubelen løs som matchvinner mot den blå naboen i den viktige U21-kampen. Scoringen var Wilsons 19. for sesongen.

- Det var fantastisk å score målet som vant kampen for oss, sier Wilson til Liverpoolfc.com.

- Etter at Everton tok ledelsen visste vi at vi ville få et par sjanser, for vi er et godt angrepslag.

- Jeg har prøvd å skyte i langhjørnet uten hell flere ganger denne sesongen, når jeg har kommet innover i banen. Så denne gangen gikk jeg for det andre hjørnet, og heldigvis gikk ballen inn, forklarer waliseren.

- Kampene mot Real Madrid og Everton har vært fantastiske begivenheter for meg denne sesongen. Begge er veldig gode lag, som spiller god fotball. Jeg scoret vinnermålet mot begge, men vet ikke hvilket jeg skal rangere høyest. Det var stort å score i begge kampene. Jeg kommer til å huske scoringen mot Everton lenge.

- Det er alltid vanskelig å spille mot Everton. Men jeg synes hele laget sto sammen. Vi forsøkte å spille vårt eget spill, selv om det var vanskelig fordi Everton presset oss så hardt.

- Det er alltid høyt tempo i disse kampene, og man får dårlig tid med ballen. Når du har så lite tid på deg må du forsøke å få til noe av god kvalitet skal du vinne kampen, og jeg synes vi gjorde det.

- Vi er inne i en god periode nå, og ligger godt an på tabellen. Lagmoralen er høy. Hver gang vi går ut på banen stoler vi på hverandre og tror at vi skal vinne.