Sturridge i full trening

I dag har Daniel Sturridge fullført sin første normale treningsøkt sammen med resten av Liverpool-spillerne dette året. Nå skal klubben vurdere om han kan involveres tirsdag. Selv er spissen fornøyd.

– Jeg er en lykkelig mann akkurat nå, skriver den engelske landslagsangriperen, som ikke har vært på banen siden august i fjor, til sine følgere på Instagram i ettermiddag.

Sturridge skulle egentlig returnere mot Queens Park Rangers allerede i oktober, men da pådro han seg en ny skade – denne gangen i leggen –  som holdt ham ute i en måneds tid. Planen endret seg derfor til at comebacket skulle komme mot Crystal Palace på bortebane i november.

Les også: 11 skader på under to år

Likevel har Sturridge og Liverpool-supporterne måttet vente i ytterligere to måneder. I uka opp mot kampen skadet han nemlig det plagede låret nok en gang, og juleprogrammet måtte gjennomføres uten målmaskinen. Rodgers sa i november at det var den niende gangen Sturridge var ute med skade i det samme låret.


DET FORRIGE MÅLET: Daniel Sturridge ble matchvinner i sesongåpningen. (Video: TV 2)

– Det er et eller annet problem der. Det skjedde under ei treningsøkt, og det var ganske uskyldig. Han skadet seg etter å bare ha «flikket» ballen. Det var ikke et skudd eller noe som så seriøst ut, sa Brendan Rodgers for to måneder siden.

Derfor valgte klubben å sende Sturridge over Atlanterhavet for å fortsette rehabiliteringen sammen med spesialister i USA. 25-åringen tilbrakte mye tid i varme Los Angeles og på treningsfasilitetene til Boston Red Sox. Tidligere denne måneden var han tilbake på Melwood, og etter drøyt to uker i Nordvest-England er han nå tilbake i full trening.

Etter kampen mot Bolton i går avslørte manageren at Sturridge blir klar til å møte West Ham neste helg. Han ville heller ikke utelukket at angriperen får en rolle i semifinalekampen mot Chelsea om to dager.

 

First day of training today. I'm a happy man right now 👌😎

A photo posted by Official Daniel Sturridge (@dstudge) on